Maskeli Fedai
Favori Üye
Bonus tahmin olayı vardı ya ordan demiştimİngiltere alsa 4. olacaktım grup aşamasında batmasaydım zorlardim zirveyi en azından heyecana ortak olurdum.
------
Hayır niye olsun ki sen zaten öndeydin
Bonus tahmin olayı vardı ya ordan demiştimİngiltere alsa 4. olacaktım grup aşamasında batmasaydım zorlardim zirveyi en azından heyecana ortak olurdum.
------
Hayır niye olsun ki sen zaten öndeydin
Evet ama sen zaten maçtan öne geçtin İngiltere tahminin tutmasına gerek kalmadı 1-1 demen şampiyon yaptı tebriklerBonus tahmin olayı vardı ya ordan demiştim
@MEnes yok edildin bu kez oh iyi olduTek amacım @MEnes 'i alt etmekti ve son saniyede 1 penaltı ile onu geçtim
@Tolstoyevski
Geçen sefer o, şimdide ben onu 1 puan ile geçtim
En son konuşurken beni yok et demişti. Zor oldu ama oldu@MEnes yok edildin bu kez oh iyi oldu
Etiketi bu kez ben kaptım.Strateji hatası yapmışsınZaten İngiltere şampiyon olsa 4 puan alacaktın, İtalya diyecektin ki iki durumda da sevinecektinNeyse şampiyon oldun yine de tebrik...
Ben de averajla 3.cü olamadım skljglsk
Aferin sana
Bu başlangıcın güçlü bir şekilde devamıydı.Yeni sezona daha sıkı hazırlanıyorum.Aferin sana
Teşekkürler 😊,Kicktipp in süper liginde destursuz adım atma ayağını denk al.Çok tebrik ederim. Zaten en başından ya sen ya @12.Adam alsın dedim. İkinizde etiketi kapıyorsunuz
Çok tebrik ederim. Zaten en başından ya sen ya @12.Adam alsın dedim. İkinizde etiketi kapıyorsunuz
Turnuva tahmincisi çıktımÇok tebrik ederim. Zaten en başından ya sen ya @12.Adam alsın dedim. İkinizde etiketi kapıyorsunuz
Bilmiyorum o kısmı @Tolstoyevski hakimdir.Teşekkürler 😊,Kicktipp in süper liginde destursuz adım atma ayağını denk al.
Bu arada Kicktipp geçmiş sezon puan cetvelini görülebiliyor mu?
Daha önce etiket aldın, bırakta başkaları alsın
İtalya'yı da bilseydin kaymaklı bisküvi olurduTurnuva tahmincisi çıktımHemen hemen çoğu skoru bildim
Üzülmedik mi nanköre bakBilmiyorum o kısmı @Tolstoyevski hakimdir.
Ben baştan salma katılırım artık. Uğraşamam zirve stresi ileağzım yandı en son
------
Daha önce etiket aldın, bırakta başkaları alsınavarajla kaybetmene hiç üzülmedim
Siz bana üzülmemiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?