Çok uyuyor ne yapayımBana karşı İsmail Abi'mi kullanma, yeter artık...
Çok uyuyor ne yapayımBana karşı İsmail Abi'mi kullanma, yeter artık...
Gerçekten de çok uyuyor haklısın...Çok uyuyor ne yapayım
Benim gibi son derece başarılı olan bir insana bu olmadı Dosi hanım..Çok iyi oldu
Yani tamam sen kazansan yine mutlu olurum. Sadece Belkide bir daha yaşayamayacağı başarıyı elde etti
Şşşttt karıştırma, Tols trip atmasın diye dedim yoksa senin her daim başarılı olacağından şüphem yokBenim gibi son derece başarılı olan bir insana bu olmadı Dosi hanım..
------
Etiketim nerde.. @Tolstoyevski @bazinga
Yoldaşların olarak bize de etiket gelecek mi... @MasacRE @MEnesEtiketim nerde.. @Tolstoyevski @bazinga
Sizlerin sayesinde buralara geldim canım yoldaşların @MasacRE @MEnesEkli dosyayı görüntüle 105158
"Sayın" değil, "ŞAMPİYON" GS'li dostum... @Maskeli Fedai
Yoldaşların olarak bize de etiket gelecek mi... @MasacRE @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 105158
Canım yoldaşlarım benim... Şu muazzam tabloyu görmek ne denli mutluluk verici bilemezsiniz... 😳 😳
Ekli dosyayı görüntüle 105158
Kendim şampiyon olmuş kadar sevindim resmen Canım yoldaşım tebrik ederim seni, sonuna kadar hak ettin bu şampiyonluğuCanım yoldaşlarım benim... Şu muazzam tabloyu görmek ne denli mutluluk verici bilemezsiniz... 😳 😳
@Maskeli Fedai etiketin hayırlı olsun seninde @12.Adam
@Tolstoyevski sadece sayı değişti
@MEnes ve @xdragxx nihayet kurtuldunuz. Artık aynıyız ve moralim bozulmaz
Eline sağlık @bazinga ama süperlig değil Euro2020 olacaktı
Zaten en korkulacak isimsin 2 kere katıl ve 2 kere derece al. Bir dahaki sefere belki 3. olursunBelki şampiyonluk etiketi yer değiştirdi ama yine de istikrar bakımından iyi mücadele ettik, dosta güven düşmana korku salarak elimizden geleni yaptık... Önümüzdeki sezonlara bakacağız artık
Gel gör ki yer yer senin başını da istemeden yaktım bu istikrara rağmen ona yanıyorumZaten en korkulacak isimsin 2 kere katıl ve 2 kere derece al. Bir dahaki sefere belki 3. olursun
Nihayet geldi@Maskeli Fedai etiketin hayırlı olsun seninde @12.Adam
@Tolstoyevski sadece sayı değişti
@MEnes ve @xdragxx nihayet kurtuldunuz. Artık aynıyız ve moralim bozulmaz
Eline sağlık @bazinga ama süperlig değil Euro2020 olacaktı
@Tolstoyevski bir türlü ayarlayamadı. Sen bana çıtlattığın an devreye girdim ve geldi etiketin @cehennetNihayet geldi
Sen yetkili olduğun için sana yazmak istedim İş bitirmek önemli..@Tolstoyevski bir türlü ayarlayamadı. Sen bana çıtlattığın an devreye girdim ve geldi etiketin @cehennet
Sadece bazinga yapabiliyor ama evet işi haleden benim sonuçtaSen yetkili olduğun için sana yazmak istedim İş bitirmek önemli..