The_Erinch
Favori Üye
Dur sus umarım@Dosi Hanım şimdiden tebrikler.![]()
Kuşlar söyledi.gizliyse sen nereden biliyorsun![]()
Şom ağzını açma be adam @SherlockDur sus umarımdaha halk oylaması var. Ben uzun zaman sonra ilk kez bu kadar gönülden saatlerce takip ettim. İnandım. Boşa gitmemeli
![]()
Çok büyük analizlerim var ama yarışma tamamlansın önceŞom ağzını açma be adam @Sherlock![]()
Yetmez. En az 250 puan fark olmalı142 oldu![]()
Halk oylamasından 12 vermiştir. Yarın Wikipedia'dan bakabilirsin.Yunanistan, Kıbrısa 4 vermiş 🤯🤯🤯🤯
@serhatt üroloji mi okuyor? Erkek şeylerini muayene ediyorsa
Halk birinci yapabilir :/Seyircilerin sürekli Cha Cha Cha diye tezahürat yapmasına gıcık oldum. Umarım halk oylamasından birinci çıkmaz.![]()
Bence İsveç'in şampiyonluğu verme ihtimali %1 falan artık, o konuda rahat olabilirsin ama umarım 1.olmaz yine de. Kalbimiz İsveç ve İsrail ile.Halk birinci yapabilir :/
belki de çoktan muayene etmiştir@serhatt üroloji mi okuyor? Erkek şeylerini muayene ediyorsa@Sherlock tan başlamışken diğer kütükleride sıradan geçirmeli @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD
Şu an puan aralıkları ile alakalı hiç fikrim yok. Eskileri unutmuşum. Değişme ihtimali yüksekBence İsveç'in şampiyonluğu verme ihtimali %1 falan artık, o konuda rahat olabilirsin ama umarım 1.olmaz yine de. Kalbimiz İsveç ve İsrail ile.![]()