The_Erinch
Favori Üye
Dur sus umarım daha halk oylaması var. Ben uzun zaman sonra ilk kez bu kadar gönülden saatlerce takip ettim. İnandım. Boşa gitmemeli@Dosi Hanım şimdiden tebrikler.
Kuşlar söyledi.gizliyse sen nereden biliyorsun
Şom ağzını açma be adam @SherlockDur sus umarım daha halk oylaması var. Ben uzun zaman sonra ilk kez bu kadar gönülden saatlerce takip ettim. İnandım. Boşa gitmemeli
Çok büyük analizlerim var ama yarışma tamamlansın önceŞom ağzını açma be adam @Sherlock
Yetmez. En az 250 puan fark olmalı142 oldu
Halk oylamasından 12 vermiştir. Yarın Wikipedia'dan bakabilirsin.Yunanistan, Kıbrısa 4 vermiş 🤯🤯🤯🤯
@serhatt üroloji mi okuyor? Erkek şeylerini muayene ediyorsa @Sherlock tan başlamışken diğer kütükleride sıradan geçirmeli @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD
Halk birinci yapabilir :/Seyircilerin sürekli Cha Cha Cha diye tezahürat yapmasına gıcık oldum. Umarım halk oylamasından birinci çıkmaz.
Bence İsveç'in şampiyonluğu verme ihtimali %1 falan artık, o konuda rahat olabilirsin ama umarım 1.olmaz yine de. Kalbimiz İsveç ve İsrail ile.Halk birinci yapabilir :/
belki de çoktan muayene etmiştir@serhatt üroloji mi okuyor? Erkek şeylerini muayene ediyorsa @Sherlock tan başlamışken diğer kütükleride sıradan geçirmeli @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD
Şu an puan aralıkları ile alakalı hiç fikrim yok. Eskileri unutmuşum. Değişme ihtimali yüksekBence İsveç'in şampiyonluğu verme ihtimali %1 falan artık, o konuda rahat olabilirsin ama umarım 1.olmaz yine de. Kalbimiz İsveç ve İsrail ile.