- Reaksiyon puanı
- 116,144
- Puanı
- 1,060
Siz bir araya gelince maalesef kaybetme durumu oluyor O Ses Türkiye’yi unutmadım @MasacREBizde yanılma olmaz Dosi Hanım...
Siz bir araya gelince maalesef kaybetme durumu oluyor O Ses Türkiye’yi unutmadım @MasacREBizde yanılma olmaz Dosi Hanım...
Hangi sezon?Siz bir araya gelince maalesef kaybetme durumu oluyor O Ses Türkiye’yi unutmadım @MasacRE
@kerem sonuncu oldunuz rezil oldunuz resmen
Değil Nicole ve Lena, ağabaları gelse dahi ilk 20'ye dahi giremeyiz. O tren çoktan kaçtı.Almanya yine sonuncu oldu. Bu bataklıktan Almanya'yı anca yine kraliçe Lena Mayer- Landrut kurtarır. ✍️✍️ @DarkLegenD @Sherlock @kerem
Hatırlamıyorum. Renkli saçlı bir kadını destekleyip ilk elenen olmasına sebep olmuşlardıHangi sezon?
1980 ve 1987 yılında Johnny Logan isimli bir adam kazanmış İrlanda'lı.başka 2 kere kazanan var mı acaba
ilk senesinde degil sonraki senesinde aldi. O sayilmaz önemli olan ilk desteginizde kazanmak ve bu size nasip olmuyor bir türlüNisa reisim. 😎😎😎😎😎 @MasacRE
Nasıl sayılmaz… All-Star > hepsi.ilk senesinde degil sonraki senesinde aldi. O sayilmaz önemli olan ilk desteginizde kazanmak ve bu size nasip olmuyor bir türlü
Survivoru kuruttu kiz. Sus konusma bu konudaNasıl sayılmaz… All-Star > hepsi.
Lena 2011'de de katılmıştı arka arkaya iki sene ama 10. oldu o zaman. @keremAlmanya yine sonuncu oldu. Bu bataklıktan Almanya'yı anca yine kraliçe Lena Mayer- Landrut kurtarır. ✍️✍️ @DarkLegenD @Sherlock @kerem
Çatla.izlanda dan 2 puan aldılar şimdi
------
@serhatt da 12 puanı slovenyaya verirmiş 5 tane genç erkek var sonuçta @Alos @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @Cervantes
Aferin çözmüşsün çarpığı.
Keşke sen gebersen de kurtulsak ayol. .Z
O okuyor aslında da bana atıyor suçu.@serhatt üroloji mi okuyor? Erkek şeylerini muayene ediyorsa @Sherlock tan başlamışken diğer kütükleride sıradan geçirmeli @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD
@Yakamoz-Asi ülken 31 puan almış
çekya sıvacıların kadın versiyonu gibi @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @12.Adam @Maskeli Fedai
------
şaşırtmadı @Yakamoz-Asi
69 da alabilirdi. @Yakamoz-Asi
ne münasebet 😱
@Yakamoz-Asi çekyaya vermiş 12 puanı x li siteleri düşününce normal sonuç @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
isveç kronu isviçre frangından büyükmüş @Dosi @Yakamoz-Asi
Eeee top noktasına ulaştım artık.
Yeni değilim ki epeydir buradayım,fazla açık verdi.Aferin çözmüşsün çarpığı.
Ne okuyor? Tıp mı?Keşke sen gebersen de kurtulsak ayol. .Z
------
O okuyor aslında da bana atıyor suçu.
Çekya sevilmeyecek ülke mi?İṣte öyle fazla İsviçre destekcisi olmayın yoksa @serhatt 'ın koynuna düṣürtürler.
------
Çekya da güzeldir normalde ama bu sene ne olmuṣ da böyle bir performansla gelmiṣler bilemedim.
Diğer türlü severiz Çekyayı da @Sherlock @MasacRE
------
Rüyalarında @The_Erinch @Dosi
------
Hiç ṣüphe yok o konuda
Yeni değilim ki epeydir buradayım,fazla açık verdi.
Ne okuyor? Tıp mı?
Çekya sevilmeyecek ülke mi?
maNga antileri dışında Almanya'da dahi Lena'nın ahı okunmuyor. Bir daha katılsa ilk 10'u bile göremez.Lena 2011'de de katılmıştı arka arkaya iki sene ama 10. oldu o zaman. @kerem
Benim koynuma düşmek ödül olur yalnız.İṣte öyle fazla İsviçre destekcisi olmayın yoksa @serhatt 'ın koynuna düṣürtürler.
------
Çekya da güzeldir normalde ama bu sene ne olmuṣ da böyle bir performansla gelmiṣler bilemedim.
Diğer türlü severiz Çekyayı da @Sherlock @MasacRE
------
Rüyalarında @The_Erinch @Dosi
------
Hiç ṣüphe yok o konuda
Keşke tıp oynasa da hiç konuşmasa.Yeni değilim ki epeydir buradayım,fazla açık verdi.
Ne okuyor? Tıp mı?
Çekya sevilmeyecek ülke mi?