Siz bir araya gelince maalesef kaybetme durumu oluyorBizde yanılma olmaz Dosi Hanım...
Siz bir araya gelince maalesef kaybetme durumu oluyorBizde yanılma olmaz Dosi Hanım...
Hangi sezon?
@kerem sonuncu oldunuz rezil oldunuz resmen![]()
Değil Nicole ve Lena, ağabaları gelse dahi ilk 20'ye dahi giremeyiz. O tren çoktan kaçtı.Almanya yine sonuncu oldu. Bu bataklıktan Almanya'yı anca yine kraliçe Lena Mayer- Landrut kurtarır. ✍️✍️ @DarkLegenD @Sherlock @kerem
Hatırlamıyorum. Renkli saçlı bir kadını destekleyip ilk elenen olmasına sebep olmuşlardıHangi sezon?![]()
1980 ve 1987 yılında Johnny Logan isimli bir adam kazanmış İrlanda'lı.başka 2 kere kazanan var mı acaba![]()
Nisa reisim. 😎😎😎😎😎 @MasacRE
ilk senesinde degil sonraki senesinde aldi. O sayilmazNisa reisim. 😎😎😎😎😎 @MasacRE
Nasıl sayılmaz…ilk senesinde degil sonraki senesinde aldi. O sayilmazönemli olan ilk desteginizde kazanmak ve bu size nasip olmuyor bir türlü
![]()
Survivoru kuruttu kiz. Sus konusma bu konudaNasıl sayılmaz…All-Star > hepsi.
![]()
Lena 2011'de de katılmıştı arka arkaya iki sene ama 10. oldu o zaman. @keremAlmanya yine sonuncu oldu. Bu bataklıktan Almanya'yı anca yine kraliçe Lena Mayer- Landrut kurtarır. ✍️✍️ @DarkLegenD @Sherlock @kerem
Çatla.izlanda dan 2 puan aldılar şimdi
------
@serhatt da 12 puanı slovenyaya verirmiş 5 tane genç erkek var sonuçta@Alos @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @Cervantes
Aferin çözmüşsün çarpığı.
Keşke sen gebersen de kurtulsak ayol. .Z
O okuyor aslında da bana atıyor suçu.@serhatt üroloji mi okuyor? Erkek şeylerini muayene ediyorsa@Sherlock tan başlamışken diğer kütükleride sıradan geçirmeli @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD
@Yakamoz-Asi ülken 31 puan almış![]()
çekya sıvacıların kadın versiyonu gibi@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @12.Adam @Maskeli Fedai
------
şaşırtmadı@Yakamoz-Asi
69 da alabilirdi.@Yakamoz-Asi
ne münasebet 😱
@Yakamoz-Asi çekyaya vermiş 12 puanıx li siteleri düşününce normal sonuç
@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
Eeee top noktasına ulaştım artık.![]()
Yeni değilim ki epeydir buradayım,fazla açık verdi.Aferin çözmüşsün çarpığı.![]()
Ne okuyor? Tıp mı?Keşke sen gebersen de kurtulsak ayol. .Z
------
O okuyor aslında da bana atıyor suçu.![]()
Çekya sevilmeyecek ülke mi?İṣte öyle fazla İsviçre destekcisi olmayın yoksa @serhatt 'ın koynuna düṣürtürler.
------
Çekya da güzeldir normalde ama bu sene ne olmuṣ da böyle bir performansla gelmiṣler bilemedim.
Diğer türlü severiz Çekyayı da@Sherlock @MasacRE
------
Rüyalarında@The_Erinch @Dosi
------
Hiç ṣüphe yok o konuda![]()
Yeni değilim ki epeydir buradayım,fazla açık verdi.
Ne okuyor? Tıp mı?
Çekya sevilmeyecek ülke mi?![]()
maNga antileri dışında Almanya'da dahi Lena'nın ahı okunmuyor. Bir daha katılsa ilk 10'u bile göremez.Lena 2011'de de katılmıştı arka arkaya iki sene ama 10. oldu o zaman. @kerem![]()
Benim koynuma düşmek ödül olur yalnız.İṣte öyle fazla İsviçre destekcisi olmayın yoksa @serhatt 'ın koynuna düṣürtürler.
------
Çekya da güzeldir normalde ama bu sene ne olmuṣ da böyle bir performansla gelmiṣler bilemedim.
Diğer türlü severiz Çekyayı da@Sherlock @MasacRE
------
Rüyalarında@The_Erinch @Dosi
------
Hiç ṣüphe yok o konuda![]()
Keşke tıp oynasa da hiç konuşmasa.Yeni değilim ki epeydir buradayım,fazla açık verdi.
Ne okuyor? Tıp mı?
Çekya sevilmeyecek ülke mi?![]()