İtalya yok. 😱Twitter TT listesi Dünyada:
- Portekiz
- Avustralya
- Hırvatistan
- Azerbaycan
- Moldova
- Beyaz Rusya
İtalya yok. 😱Twitter TT listesi Dünyada:
- Portekiz
- Avustralya
- Hırvatistan
- Azerbaycan
- Moldova
- Beyaz Rusya
yunanı ilk beşe koymamış namısızlarTwitter TT listesi Dünyada:
- Portekiz
- Avustralya
- Hırvatistan
- Azerbaycan
- Moldova
- Beyaz Rusya
Sonunda da detone oldular16-İspanya
Bu şarkı yazın hit olur. Hatta bizim çakma popçular bunun coverını bile yapar.
9/10
Ona bende şaştım. Şampiyonluk gidiyor galiba Portekiz'e. Belki Bulgaristan sıyrılır Portekiz olmasın ya.İtalya yok. 😱
detone olması çok kulağa batdı aynen.Sonunda da detone oldular
Ona bende şaştım. Şampiyonluk gidiyor galiba Portekiz'e. Belki Bulgaristan sıyrılır Portekiz olmasın ya.
Portekiz'i Portekizliler yükseltmişte olabilir.Sonunda da detone oldular
Ona bende şaştım. Şampiyonluk gidiyor galiba Portekiz'e. Belki Bulgaristan sıyrılır Portekiz olmasın ya.
Ms şarkılarımızı dinle bunlardan bin kat daha güzelhuzurlarınızda norveçin dalbaşak gurubu
sevdin dimi oğlanları )norveç de iyi gibi 8 point
Farkettim.Sonunda da detone oldular
Kaç milyon ki adamlar.Portekiz'i Portekizliler yükseltmişte olabilir.
ms de saplardan kaçtık burdada sap çıktı kaderde varsa demekki üzülmek ) yani kaçmak neye yararMs şarkılarımızı dinle bunlardan bin kat daha güzel
şarkıları genelden iyiydi 11.şarkıda başladım dinlemeye yunanistandan sonra 2sıraya koydum şimdiliksevdin dimi oğlanları )
Bi kız olaydı iyiydi diyon yani.Bu yılki sunucular çok kuru ya.
nakarat kısımları fena sayılmazdı ama işte söyleyenlerde hayır yoktu şarkıyla şarkının çıktığı babunu birlikte değerlendirmek lazımşarkıları genelden iyiydi 11.şarkıda başladım dinlemeye yunanistandan sonra 2sıraya koydum şimdilik
helena var dimi bu sene de @Harunnn60 ?nakarat kısımları fena sayılmazdı ama işte söyleyenlerde hayır yoktu şarkıyla şarkının çıktığı babunu birlikte değerlendirmek lazım
bu sevişgen oğlanlar hangi ülkeden ?