Bence belliydi ya, geçen sene etekli değil miydi zaten?Erkektir de Nemo da erkekti bi değişmiş bu sene.![]()
İlk dakikaları anlasaydın, anlardın bu konuşmayıson 1 saati izledim ben bu sene sadece pek anlamadım![]()
------
@xemrexxx şimdide sahnede Nemo
Bence belliydi ya, geçen sene etekli değil miydi zaten?Erkektir de Nemo da erkekti bi değişmiş bu sene.![]()
İlk dakikaları anlasaydın, anlardın bu konuşmayıson 1 saati izledim ben bu sene sadece pek anlamadım![]()
SjajjsjjajajjsjajEtekli de olsa erkek olduğu belliydi.![]()
Şahtı şahbaz oldu derler bizim oralarda.Sjajjsjjajajjsjaj
Şu an nasıl peki? Yeni kıyafeti?![]()
Geçen senenin şampiyonu Nemo
kayıp balık Nemo ile karıştırıp oy vermiş olmasınlar 😱Geçen senenin şampiyonu Nemo![]()
Tebrikler sanadaEurovision bu kadar yaratıcı ve sinematik bir sahne görmüş müdür, sanmam…
Safımız belli 🇦🇹
Biz 4. olarak yine iyi bir derece yaptıkkayıp balık Nemo ile karıştırıp oy vermiş olmasınlar 😱![]()
Allah'ım sen koru yarabbim. 😱😱
sen sisteme sızıp bişiler yapıyorsundur illa kiTebrikler sanada
------
Biz 4. olarak yine iyi bir derece yaptık
İsveç’in olayı bu, ilk 5 oluyor muhakkak. Hiç bir şarkıyı bile dinlemeden İlk 3 beklentim vardı, tutturdum sayılır![]()
Her şeyide benden bilmeyin be, öyle bir gücüm olsa zirveydiksen sisteme sızıp bişiler yapıyorsundur illa ki![]()
Bugünden itibaren @Dosi ile çalışmalara başlayıp, San Marino adına sisteme sızmalar yapıcaz. 😊😊sen sisteme sızıp bişiler yapıyorsundur illa ki![]()
Gülçini dünyaya tanıtma vakti gelmişti. ❤️ Kız sürekli hepsi grubu haberleri ile anılarak, yerinde sayıp duruyordu. 😍😍
morardin xemrexxİsveç ne zaman rezil oldu be. Yukarılarda oluruz![]()
Emre'yi forumda morartmayan kaldı mı? 😅😅😅 Biz onu forum olarak böyle kabullendik. 🥳🥳
kız İsveç şampiyonluğunu mu sanki
Sen bana laf atmadın mı? Bende senin tezi çürüttümkız İsveç şampiyonluğunu mu sanki
yani öropa halkı @Yakamoz-Asi nefreti yüzünden sıfırı basmış isviçreye ben napayım![]()