İSVEÇLE Isviçre kapışsın @Yakamoz-Asi seni yok eder bence hiç hafife almaSen bana laf atmadın mı? Bende senin tezi çürüttüm
İsviçre 2. siz rezil oldunuz dedin ama elinde patladı bu durum
Biz 4. olarak iyi bir sonuç aldık..
İSVEÇLE Isviçre kapışsın @Yakamoz-Asi seni yok eder bence hiç hafife almaSen bana laf atmadın mı? Bende senin tezi çürüttüm
İsviçre 2. siz rezil oldunuz dedin ama elinde patladı bu durum
Biz 4. olarak iyi bir sonuç aldık..
Sen yine neyin laf salatasını yapıyorsun?
rüyanda rimi rimi ley söyleyen @Angelica gör inşSen yine neyin laf salatasını yapıyorsun?
Neyse ben uyuyayım artık. Tüm gün Eurovision şarkıları ile kafam çorba oldu. Rüyama girmese bari
Haydi God natt!💤
Tarihi bir rezaletin ucundan dönülmüş. Avusturya'ya sevindim. Hak ettiği bir zafer aldı.
Azerbaycan verdiği tam puan ile gözden çok düştü. Herkesin tepki verdiği ülkeye tam puan verdi. Yarı finallerde elenmeye devam. İsrail'in halk oylamasında aldığı puan mı yoksa İsviçre'ye hiç puan gelmemesi mi daha skandal bir olaydı karar veremedim. İsrail ve Ukrayna bu yarışmanın baş belası ve beka sorunudur.
Sensin ırkçı, şişko patates.
Din kardeşliği saçmalığı için değil, sivil insanları öldürüyorlar o yüzden üzülmemiz lazım.Sırf din kardeşi diye ermenileri destekleyen Filistine üzülmüyorum. Nokta.
Olayın din ile gram alakası yok. Tüm dünyanın gözü önünde masum sivillere soykırım yapılıyor. Aklı başında olan bir insan olarak ben buna karşıyım ve karşı olmaya devam edeceğim.Bu konuya bir açıklık getireyim. Siyaset yarışması diye en çok eleştiren 2 ülke biziz (Türkiye ve Azerbaycan) ama tarih boyunca bizim kadar bir-birine 12 veren ülke yok. Şimdi diyelim ki İsrailin şarkısı güzel ve 12 verdik ne var bunda? Boykot ederek yarışmayı biz siyasi yarışmaya çevirmiyor muyuz? Ayrıca ben boykot falan etmiyorum. Ermenistan savaşında ermenileri destekleyen Filistin için bize yardım eden İsraile sırtımı dönemem. En çok hakedilen 12 puan da İsrailindi bence de, nokta.
Ve Eurovisionu iyi bilen bilir ki tarih boyunca ermeni katliamı diye türkleri suçlayan ermenilere Türkiyeden hep 10 puan çıkmıştır hatta en az çıktığı 5-6 puan olmuştur her sene. Şimdi size soruyorum, savaşta Genceye bomba atıp çocukları öldüren ermenilere karşı hepimiz ermeniyiz diye pankartlar açılıp her sene 10 puanla taçlandırılması mı normal yoksa Karabağ savaşında bize her türle destek olan İsraile 12 puan vermek mi?
Dostunuzu düşmanınızı iyi tanıyın. Bu kadar bakarkör olmayın. Sırf din kardeşi diye ermenileri destekleyen Filistine üzülmüyorum. Nokta.
Zenci oğlanları dışlıyordunuz ablanla yalan mı
Hoşlanmıyorduk.Zenci oğlanları dışlıyordunuz ablanla yalan mı![]()
İşte benim de aklım başımda olduğu için sivillere bomba atarak öldüren, Hocalı katliamında sivilleri katleden ermenileri destekleyen Filistin için karma diyorum ve İsraili destekliyorum.Olayın din ile gram alakası yok. Tüm dünyanın gözü önünde masum sivillere soykırım yapılıyor. Aklı başında olan bir insan olarak ben buna karşıyım ve karşı olmaya devam edeceğim.
Bu yarışma uzun yıllardır siyasi bir propagandaya dönmüş durumda. Ukrayna ile başladı İsrail ile devam ediyor. Geçen yıl Hollanda'yı elediler bu yüzden hala kalkmış öyleydi böyleydi diyorsun. Kaç yıldır İsrail performans sergilerken salonda yuhalanıyor millet tepki gösteriyor çünkü ortada bir haksızlık var.
Avrupaya sevimli görünmeye çalışmak.İşte benim de aklım başımda olduğu için sivillere bomba atarak öldüren, Hocalı katliamında sivilleri katleden ermenileri destekleyen Filistin için karma diyorum ve İsraili destekliyorum.
İsrail bize savaşta yardım etti bu 12 az bile. Peki ezelden beri türkler bizi katletti diyen ermenilere her sene verilen bu puanlarla 12 puanın farkı ne?
![]()
ScreenRecording_05-19-2025 09-34-06_1.mov
Visit this link to ******: ScreenRecording_05-19-2025 09-34-06_1.movfiles.fm