37 ülkenin tamamı oylarını açıkladı. İzlanda sıfır puanda kaldı. 1 puan bile veremediniz mi..İzlanda'nın şarkısı hâla sıfır puanda kalmayı hak etmiyor.
Son düzenleme:
37 ülkenin tamamı oylarını açıkladı. İzlanda sıfır puanda kaldı. 1 puan bile veremediniz mi..İzlanda'nın şarkısı hâla sıfır puanda kalmayı hak etmiyor.
Fransa farkı kapatmaya başladı.İtalya daha büyük sürpriz bence, kimse bu kadar iyi gitmesini beklemiyordu. Fransa da beklentinin 1 tık altında kalacak görünüyor.
bu da bi avutma durumuSan Marino olarak, Polonya'yı geçmiş bulunuyoruz.![]()
juriler slow seviyormus. o sarkininda eglence durumu mevcuttu. Eglenceli müzik sevmiyorlar demekkiEstonya ile İsveç nasıl aynı puan olabilir, şaka gibi.![]()
Finlandyadan 12 bekliyordum. onlarda hayal kirikligi yasatti.Estonya ile İsveç nasıl aynı puan olabilir, şaka gibi.
------
Buradan dönemeyiz maalesef, her şey bitti... @Dosi
Saçma sapan bir puanlama oluyor, alaka sıfır.
#EurovisionBoykot
Geç bile kaldı.Fransa kazansın bari. Şimdi umutları ona bağladım
------
Nihayet ilk 12 puanımızı aldık![]()
Sen susGeç bile kaldı.![]()
Güzel değildi ama ya her sene Melodifestivalen izlerdim bu sene izlemedim ama daha iyi olan şarkı vardır kesin eurovision sonrası onu izlicem.Sen susİsveç kazanmasın dedin. Al mutlu ol…
Seneye yine İngilizceden devam ederiz.
Måns’un ahı tuttu
Attığım videoyu dinlersin. Bir kaç puan ile elendiGüzel değildi ama ya her sene Melodifestivalen izlerdim bu sene izlemedim ama daha iyi olan şarkı vardır kesin eurovision sonrası onu izlicem.Bu seneki şarkıyı hiç beğenmedim.
![]()
kızzzz @Yakamoz-Asi nen ülke 2. ; rezil olmuşsun yineAttığım videoyu dinlersin. Bir kaç puan ile elendi
------
@TenTen senim desteklediğin sonuncu oldugeçmiş olsun
İsveç ne zaman rezil oldu be. Yukarılarda oluruz
sen kişiler çevirmişsindir doğruİsveç ne zaman rezil oldu be. Yukarılarda oluruz![]()