Bence belliydi ya, geçen sene etekli değil miydi zaten?Erkektir de Nemo da erkekti bi değişmiş bu sene.
İlk dakikaları anlasaydın, anlardın bu konuşmayıson 1 saati izledim ben bu sene sadece pek anlamadım
------
@xemrexxx şimdide sahnede Nemo
Bence belliydi ya, geçen sene etekli değil miydi zaten?Erkektir de Nemo da erkekti bi değişmiş bu sene.
İlk dakikaları anlasaydın, anlardın bu konuşmayıson 1 saati izledim ben bu sene sadece pek anlamadım
SjajjsjjajajjsjajEtekli de olsa erkek olduğu belliydi.
Şahtı şahbaz oldu derler bizim oralarda.Sjajjsjjajajjsjaj
Şu an nasıl peki? Yeni kıyafeti?
Geçen senenin şampiyonu Nemo
kayıp balık Nemo ile karıştırıp oy vermiş olmasınlar 😱Geçen senenin şampiyonu Nemo
Tebrikler sanadaEurovision bu kadar yaratıcı ve sinematik bir sahne görmüş müdür, sanmam…
Safımız belli 🇦🇹
Biz 4. olarak yine iyi bir derece yaptıkkayıp balık Nemo ile karıştırıp oy vermiş olmasınlar 😱
Allah'ım sen koru yarabbim. 😱😱
sen sisteme sızıp bişiler yapıyorsundur illa kiTebrikler sanada
------
Biz 4. olarak yine iyi bir derece yaptık
İsveç’in olayı bu, ilk 5 oluyor muhakkak. Hiç bir şarkıyı bile dinlemeden İlk 3 beklentim vardı, tutturdum sayılır
Her şeyide benden bilmeyin be, öyle bir gücüm olsa zirveydiksen sisteme sızıp bişiler yapıyorsundur illa ki
Bugünden itibaren @Dosi ile çalışmalara başlayıp, San Marino adına sisteme sızmalar yapıcaz. 😊😊sen sisteme sızıp bişiler yapıyorsundur illa ki
Gülçini dünyaya tanıtma vakti gelmişti. ❤️ Kız sürekli hepsi grubu haberleri ile anılarak, yerinde sayıp duruyordu. 😍😍
morardin xemrexxİsveç ne zaman rezil oldu be. Yukarılarda oluruz
Emre'yi forumda morartmayan kaldı mı? 😅😅😅 Biz onu forum olarak böyle kabullendik. 🥳🥳
kız İsveç şampiyonluğunu mu sanki
Sen bana laf atmadın mı? Bende senin tezi çürüttümkız İsveç şampiyonluğunu mu sanki
yani öropa halkı @Yakamoz-Asi nefreti yüzünden sıfırı basmış isviçreye ben napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?