Beşiktaş dışında diğer takımlara pek sempati duyulmuyorGS'li tipi vardı onda, vadiden sonra 2. hayal kırıklığı loading...İfşalamaya devam et
![]()
Beşiktaş dışında diğer takımlara pek sempati duyulmuyorGS'li tipi vardı onda, vadiden sonra 2. hayal kırıklığı loading...İfşalamaya devam et
![]()
Beşiktaş dışında diğer takımlara pek sempati duyulmuyor![]()
![]()
![]()
hemde çok fanatiğim futbolcuların ismini ezbere şey yapabiliyorum forvette taylor swift ve rihanna, savunmada jenifer lopez, orta alan shakira, solbek aleyna tilkiGS'li tipi vardı onda, vadiden sonra 2. hayal kırıklığı loading...İfşalamaya devam et
![]()
Kaleci sensin diyeceğim de top yerine başka şeylere konsantre olursun anca.hemde çok fanatiğim futbolcuların ismini ezbere şey yapabiliyorum forvette taylor swift ve rihanna, savunmada jenifer lopez, orta alan shakira, solbek aleyna tilki) tüm onbiri sayarımda gerek yok şimdi
![]()
Kaleci sensin diyeceğim de top yerine başka şeylere konsantre olursun anca.100 gölü de yedinmi guinessle röportaj yaparsın artık
![]()
Iyy neden gıcık kaptığımı daha iyi anladım şuan Fenerdenhemde çok fanatiğim futbolcuların ismini ezbere şey yapabiliyorum forvette taylor swift ve rihanna, savunmada jenifer lopez, orta alan shakira, solbek aleyna tilki) tüm onbiri sayarımda gerek yok şimdi
![]()
Kaleci sensin diyeceğim de top yerine başka şeylere konsantre olursun anca.100 gölü de yedinmi guinessle röportaj yaparsın artık
![]()
maçtaki karambol anları tam benlik olurIyy neden gıcık kaptığımı daha iyi anladım şuan FenerdenTilki Kız varmış 😕