Beşiktaş dışında diğer takımlara pek sempati duyulmuyorGS'li tipi vardı onda, vadiden sonra 2. hayal kırıklığı loading... İfşalamaya devam et
Beşiktaş dışında diğer takımlara pek sempati duyulmuyorGS'li tipi vardı onda, vadiden sonra 2. hayal kırıklığı loading... İfşalamaya devam et
Beşiktaş dışında diğer takımlara pek sempati duyulmuyor
hemde çok fanatiğim futbolcuların ismini ezbere şey yapabiliyorum forvette taylor swift ve rihanna, savunmada jenifer lopez, orta alan shakira, solbek aleyna tilki ) tüm onbiri sayarımda gerek yok şimdiGS'li tipi vardı onda, vadiden sonra 2. hayal kırıklığı loading... İfşalamaya devam et
Kaleci sensin diyeceğim de top yerine başka şeylere konsantre olursun anca. 100 gölü de yedinmi guinessle röportaj yaparsın artıkhemde çok fanatiğim futbolcuların ismini ezbere şey yapabiliyorum forvette taylor swift ve rihanna, savunmada jenifer lopez, orta alan shakira, solbek aleyna tilki ) tüm onbiri sayarımda gerek yok şimdi
Kaleci sensin diyeceğim de top yerine başka şeylere konsantre olursun anca. 100 gölü de yedinmi guinessle röportaj yaparsın artık
Iyy neden gıcık kaptığımı daha iyi anladım şuan Fenerden Tilki Kız varmış 😕hemde çok fanatiğim futbolcuların ismini ezbere şey yapabiliyorum forvette taylor swift ve rihanna, savunmada jenifer lopez, orta alan shakira, solbek aleyna tilki ) tüm onbiri sayarımda gerek yok şimdi
Kaleci sensin diyeceğim de top yerine başka şeylere konsantre olursun anca. 100 gölü de yedinmi guinessle röportaj yaparsın artık
maçtaki karambol anları tam benlik olur birde tabi gol sevincini doyasıya yaşardımIyy neden gıcık kaptığımı daha iyi anladım şuan Fenerden Tilki Kız varmış 😕