Yeme-İçme Eti Canga

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,951
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Piyasada bulunan çikolatalar içinde fiyat-kalite oranı bakımından açık ara en kaliteli çikolatadır. Gerek malzeme bolluğu gerekse sağlam bir kompozisyon içinde sunulmuş olması, doyurucu olması ve ve de tadının çok iyi olmasından dolayı tercih sebebi haline gelmiştir ve gözümde Snikers'ı geçerek liderlik tahtına oturmuştur.

Kimi yerlerde 75 Kuruş, kimi yerlerde ise 1.00 TL TL ye satılmaktadır.

Ayrıca ürün kalitesine hiç yakışmayan Gorilli reklamları vardır, akıllara ziyan.
8690526087252-642.png

ayy bayılıyorum ben buna bir ara dilimede dolanmıştı etii canga sözü özellikle odamı toparlarken dolabımı önce dağıtıryorum o sırada söylemek hoşuma gidiyor şarkısını
etiii canga canga cangaaa :F:F:F

karamelli gofretleri sevmiyorum ben ya bunuda yemedim ama
karamelli sevmem

Çikolata yiyeceksem tercihinin başlarında olacak bir üründür. İçindeki fıstık ve çikolatanın ağızda dağılması süper. :D

bende severim arada bir alırım ama daha iyileri var :D

kaliteli çikolatadır ama snickers 1 tık daha önde:) Ülker Bi Rüya kakao parçacıkları içeren Muhteşem bişi yaa offff 😉

Nadiren aldığım çikolata. Doyuruculuk konusunda gerçekten başarılıdır ama lezzet konusunda üst sıralarıma girmez. Fazlasıyla pürüzlü, tırtıklı (nasıl denir bilmiyorum şu an) yüzeyi bence zayıf tarafı. :)

Geçen yıl Nescafe ile güzel bir kombin oluyordu ama sonradan soğudum nedense. :D Bu aralar Kindar takılıyorum. :X

Okulda sürekli yiyorum gerçekten beğendiğim bir çikolata. :D

"Canga Dark" olarak bitterlisi çıkmış ürün. Bitteri çok ağır değil. Farklı bir tad olmuş ve fıstıklı güzel olmuş. Denemeye değer.:)

Spor sonrası yiyiyorum arada, ağır geliyor onun dışında.

Ülkerin klasik ikileri felanda bozdu seneler oluyor gerçi bozalı, şuan dido'nun normali ve özellikle frambuaz dışında sevdiğim yok. :(

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco