RüzgarGülü
Favori Üye
Kesin öylediro konu çok önemli değil cnm ben başka birşey anlatmaya çalıştım anlamışsınızdır zaten🙂
aaa neye istiyorsan ona inan birde sen çıktın başımaKesin öyledir![]()
seni yine sinirlendiriyorlarYahu başlık yerine içeriğe bir baksanız ne güzel olacak, herkes ahkam kesmiş.![]()
İçerikle başlık zaten aynı değil mi ?Yahu başlık yerine içeriğe bir baksanız ne güzel olacak, herkes ahkam kesmiş.![]()
aaaa çok naziksin çok teşekkürler babamda oyüzden adımı çiğdem koymus brazda
Neden ki seviyor muymuş çiğdem çiçeğini?aaaa çok naziksin çok teşekkürler babamda oyüzden adımı çiğdem koymus brazda![]()
Başlık Esra Erol felaketi oldu. Ama içerik program felaket oldu.İçerikle başlık zaten aynı değil mi ?![]()
babam değilde annemin en sevdiği çiçeklerden bir tanesiymiş babamda oyüzden adımı çiğdem koymuş annem seviyor diyeNeden ki seviyor muymuş çiğdem çiçeğini?
babam değilde annemin en sevdiği çiçeklerden bir tanesiymiş babamda oyüzden adımı çiğdem koymuş annem seviyor diye![]()
Konuyu sen açmışsın birde 😱 Aslında başlık ve içerik aynı ama senin bu dediğinden ben birşey anlamadım. Ayrıca başlık ve içeriğe birşey diyen de olmamışBaşlık Esra Erol felaketi oldu. Ama içerik program felaket oldu.![]()
Aslında iki şekilde de aynı ama başlığı ilgi çekici hale getirmek için bu şarttı.Konuyu sen açmışsın birde 😱 Aslında başlık ve içerik aynı ama senin bu dediğinden ben birşey anlamadım. Ayrıca başlık ve içeriğe birşey diyen de olmamışBirde şu nokta var; başlık ve içerik aynı değilse konuyu açan sen başlığı neden uygun hale getirmiyorsun ?
![]()
Benim En Sevdiğim ise Beyaz Gül😉🙂babam değilde annemin en sevdiği çiçeklerden bir tanesiymiş babamda oyüzden adımı çiğdem koymuş annem seviyor diye![]()
vlla bana çiek olsunda hiçç fark etmez bir bayan olarak çiçek olsunda yeter diyorum yanı her çeşitini severim ben yeterkı alan olsun 🙂🙂🙂
Kaktüs te bir çiçek türü yalnızvlla bana çiek olsunda hiçç fark etmez bir bayan olarak çiçek olsunda yeter diyorum yanı her çeşitini severim ben yeterkı alan olsun 🙂🙂🙂
onu bana hediye edicek kadarda odun olamazlar herhaldeKaktüs te bir çiçek türü yalnız![]()