Esra Erol Felaketi Oldu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşan evlilik programı ''Esra Erol''la programı deyim yerindeyse bir felakete sebep oldu.

10 Nisan günü programa Selime G. için gelen emekli Rıfat G. burada tanıştıktan sonra evlenmiş ve mutlu bir aile tablosu oluşturmuşlardı.

Ancak gelen son bilgilere göre Selime G'nin 10 yaşındaki oğlunun da yanlarında kalmasını istediğinde Rıfat G. buna karşı koyunca aralarında tartışma başladı ve Rıfat G. eşi Selime G.'yi 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Böylece program bir vahşete sebebiyet vermiş oldu.

124471.jpg

thumbnail_1406969811.jpg

Esra Erol ne yapsın? Ne bilsin böyle şeyleri olacağını. O zaman bir-birini öldüren bütün eşlerin felaketi nikah memurları.

3 karımı da öldürdüm deyip eş arayanı mı istersin, yoksa böyle manyakları mı? Bu programa katılan manyak çok.

hadi oraya çıkan erkekleri anlıyorum kadın bulamayan çok erkek varda
oraya çıkan kadınları ben hiç anlamıyorum erkek kıtlığımı var çevrenizde evlenme programalrında 2 gün tanısdığın erkekle ne yapıcaklarını sanıyorlar

annem izlerken inceliyorum ayol kadına soruyorlar nasıl bir eş arıyorsun huyu suyu nedir anlat diye kadın bir başlıyor evi olucak arabası olucak dolgun maaşı olucak bankada parası olucak
adamın huyundan suyundan bahseden bile yok onu geçin fizikten bile bahseden yok evi parası olan herkese varırım diyor nebiçim düşüncedir bu böyle para para diye allahın öküzlerine varırsanız eğer işte böyle olur türkiyede kadın cinayetleri bu yüzden oluyor iştee adamın parası olsun yeter diyorlar sonrada adam bunları günü gelince öldürüp bir kuyuya atıyor
türkiyede mantık evliliği denilen saçmalık yüzünden oluyor bu kadın cinayetleri halada akıllanmıyoruz yapın aşk evliliği yapın evet braz sıkıntı çekersiniz ama en azından mutlu bir yuvanız olur an önemliside öldürülmessiniz yanı bu para dediğimiz şey sizin canınızdan daha önemlimi yanı artık şu açma sapan mantık evlilikelrini brakın yoka bu cinayetler bitmicek türkiyede :T

Anlayamadım. :D Neyse bence Esra Erol böyle bir program yaptığı ve bu iki kişiyi tanıştırdığı için, bu ölümden sorumlu değildir. :)
Ama Berkan bu program olmasaydı bu adamla kadının tanışma ihtimali var mıydı? Hiç sorumlu değildir demek de doğru olmaz bence. :)

Ama Berkan bu program olmasaydı bu adamla kadının tanışma ihtimali var mıydı? Hiç sorumlu değildir demek de doğru olmaz bence. :)
Sonuçta Esra Erol birbirlerini öldürsünler diye yapmıyor o programı. :)
Bence bu olay bildiğimiz kadın cinayeti olayı. Esra Erol'la falan olayı magazinleştirmeye gerek yok. :)

hadi oraya çıkan erkekleri anlıyorum kadın bulamayan çok erkek varda
oraya çıkan kadınları ben hiç anlamıyorum erkek kıtlığımı var çevrenizde evlenme programalrında 2 gün tanısdığın erkekle ne yapıcaklarını sanıyorlar

annem izlerken inceliyorum ayol kadına soruyorlar nasıl bir eş arıyorsun huyu suyu nedir anlat diye kadın bir başlıyor evi olucak arabası olucak dolgun maaşı olucak bankada parası olucak
adamın huyundan suyundan bahseden bile yok onu geçin fizikten bile bahseden yok evi parası olan herkese varırım diyor nebiçim düşüncedir bu böyle para para diye allahın öküzlerine varırsanız eğer işte böyle olur türkiyede kadın cinayetleri bu yüzden oluyor iştee adamın parası olsun yeter diyorlar sonrada adam bunları günü gelince öldürüp bir kuyuya atıyor
türkiyede mantık evliliği denilen saçmalık yüzünden oluyor bu kadın cinayetleri halada akıllanmıyoruz yapın aşk evliliği yapın evet braz sıkıntı çekersiniz ama en azından mutlu bir yuvanız olur an önemliside öldürülmessiniz yanı bu para dediğimiz şey sizin canınızdan daha önemlimi yanı artık şu açma sapan mantık evlilikelrini brakın yoka bu cinayetler bitmicek türkiyede :T
Ne demek kadın bulamayan çok erkek var :DEvde kalmış sürüyle kadın var:D

Böyle proğramların kaldırılmasından yanayım.O proğrama çıkanların çoğu ekranlarda gözükmek için katılıyor.Ben bu evliliğin aşk üzerine olduğunu düşünmüyorum.Aslında o proğramda hiçbir evliliğin aşk üzerine olduğunu düşünmüyorum.Yaşlı başlı adamlar çıkıyorlar ya da kadınlar kendilerini rezil ediyorlar.:bağır:

Başlık yanlış bence Esra Erol'la %1 bile alakası yok.Demekki adaylar birbirlerini yanlış tanımışlar.

Ne demek kadın bulamayan çok erkek var :DEvde kalmış sürüyle kadın var:D

Böyle proğramların kaldırılmasından yanayım.O proğrama çıkanların çoğu ekranlarda gözükmek için katılıyor.Ben bu evliliğin aşk üzerine olduğunu düşünmüyorum.Aslında o proğramda hiçbir evliliğin aşk üzerine olduğunu düşünmüyorum.Yaşlı başlı adamlar çıkıyorlar ya da kadınlar kendilerini rezil ediyorlar.:bağır:
o konu çok önemli değil cnm ben başka birşey anlatmaya çalıştım anlamışsınızdır zaten🙂

Suç kimindir bilmem ama eğer bi programda ölüm çıkmışsa o program hep yayından kalkmiştir. Esra Erol'un yeni sezonda süpriz haberleri çıkmıştı belki formatı değiştirir. Zaten Fox'ta da atv'de Star'daki gibi istenen performansını veremedi.