Hiç şüphen olmasın.
Hiç şüphen olmasın.
Gram süphem yok zatenHiç şüphen olmasın.
Beni iyi tanıyorsun.Gram süphem yok zaten
Tanımamak ne mümkünBeni iyi tanıyorsun.
Diriliş Ertuğrul'dan ayrılır ayrılmaz Bir Umut Yeter ile anlaşmış ve dizi tutmamıştı. Ramo biter bitmez de Kanunsuz Topraklar ile anlaştı, o da tutmadı. Biraz ara vermeli, yüzünü dinlendirmeli ve setten sete koşmamalı.
Heyatım kıza fok atmışlar da Çağatay la oynıcan deseler önce siz koşarsınız
Kendisi ile diğer oyuncuları da batırdığı için sürekli çalışmasından rahatsız oluyorum. Kanunsuz Topraklar'ın çekimleri de Mayıs ayında başlamış, Eylül'de yayına çıkmıştı. Zaman geçti ve sonucunu gördük.Çalışmasından niye rahatsız oluyorsun bu dijital iş yayınlana kadar bayağı bir zaman geçecek zaten
Kendisi ile diğer oyuncuları da batırdığı için sürekli çalışmasından rahatsız oluyorum. Kanunsuz Topraklar'ın çekimleri de Mayıs ayında başlamış, Eylül'de yayına çıkmıştı. Zaman geçti ve sonucunu gördük.
Esra'yı kimse batırmaz zaten batmış o batacağı kadar, ama o başkalarını batırıyor en son Uğur Güneş'i batırdığı gibi.Esrayı kimseyi batırmıyor Emre yanlış düşünüyorsun ikisi aynı değil emre bu dijital iş yahu
Esra'yı kimse batırmaz zaten batmış o batacağı kadar, ama o başkalarını batırıyor en son Uğur Güneş'i batırdığı gibi.