@serhatt neyi biliyor alos hanım? Neyi gördünüz??
@serhatt neyi biliyor alos hanım? Neyi gördünüz??
Öfff yine yanliş anladın işteHanım mı? 😱 ne hanımı be. Barış Kılıç konusu
![]()
Tamam katya defol çık çabuk dışarıÖfff yine yanliş anladın işteFridevs hanım!!!! Aşk-ı Memnu yani
Sana cinsiyet atamadım merak etme
Ben de o konuyu sana referans gösteriyorumOrda da doğruyu söyledim ama sana uymadiği için yanliş diyorsun
![]()
Ağzının yüzünün yamulması yetmezmiş gibi gözün de mi kör oldu fridevs hanım? Ben Adnan Ziyagil. Katya @serhatt yani mutfakta.Tamam katya defol çık çabuk dışarı
Çık dışarı çabuk istemiyorum kahve mahve![]()
Adnan ne güzel evlenecektim seninle mal varlığını elinden alacaktımAğzının yüzünün yamulması yetmezmiş gibi gözün de mi kör oldu fridevs hanım? Ben Adnan Ziyagil. Katya @serhatt yani mutfakta.
Koş peşimden ancak yetişirsinAdnan ne güzel evlenecektim seninle mal varlığını elinden alacaktım![]()
O hep yalancı. .ss
Hoşt Katya sana benzer ben Behlül'ün biricik aşkı Bihter'im.Ağzının yüzünün yamulması yetmezmiş gibi gözün de mi kör oldu fridevs hanım? Ben Adnan Ziyagil. Katya @serhatt yani mutfakta.
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Behlül'le ne alakası var?@serhatt neyi biliyor alos hanım? Neyi gördünüz??
Saçını istediğin renge boya sen katyasınHoşt Katya sana benzer ben Behlül'ün biricik aşkı Bihter'im.![]()
Azcık şu zekandan herşeyi yanliş anlayan yardakçın @Alos a da verBihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım? Behlül'le ne alakası var?![]()
Moruk olduğun için dediklerin fazla anlaşılmıyor ondanSaçını istediğin renge boya sen katyasın
Azcık şu zekandan herşeyi yanliş anlayan yardakçın @Alos a da ver![]()
Zekamı kimseye verip mundar edemem o zeka sadece bana özgü.Saçını istediğin renge boya sen katyasın
Azcık şu zekandan herşeyi yanliş anlayan yardakçın @Alos a da ver![]()
Moruk olduğun için dediklerin fazla anlaşılmıyor ondan![]()
Off ikinizden de yıldım. Sizden ancak biriniz (Fridevs) Freddy Krueger diğeriniz Bihter Ziyangil olurZekamı kimseye verip mundar edemem o zeka sadece bana özgü.
Behlül'ü alev alev yakıp inleten Bihter'im ben kudur.![]()
Tatlım isteyen yok zaten al tepe tepe kullan zekanı moruk olduğu için birşeyler diyo işteZekamı kimseye verip mundar edemem o zeka sadece bana özgü.
Behlül'ü alev alev yakıp inleten Bihter'im ben kudur.![]()
Off ikinizden de yıldım. Sizden ancak biriniz (Fridevs) Freddy Krueger diğeriniz Bihter Ziyangil olur![]()
Tatlım isteyen yok zaten al tepe tepe kullan zekanı moruk olduğu için birşeyler diyo işte![]()
Ay biraz ara versin ne bu haldır haldır.
Biraz ara versin yeter ya hep aynı kişiler.
Heyatım kıza fok atmışlar da Çağatay la oynıcan deseler önce siz koşarsınızNiye be ne güzel çalışmak istiyor kız çalışsın izleyelim
------
İzlemiyorsun sen Esrayı
------
Esra umarım kabul eder çok güzel olur bu dizide![]()
Fok attığımız yok gerçekleri söyledik.Heyatım kıza fok atmışlar da Çağatay la oynıcan deseler önce siz koşarsınız![]()
Ben koşmam da @serhatt dağları delerHeyatım kıza fok atmışlar da Çağatay la oynıcan deseler önce siz koşarsınız![]()
Aynısını ben de dedim ama işte anlayana.Diriliş Ertuğrul'dan ayrılır ayrılmaz Bir Umut Yeter ile anlaşmış ve dizi tutmamıştı. Ramo biter bitmez de Kanunsuz Topraklar ile anlaştı, o da tutmadı. Biraz ara vermeli, yüzünü dinlendirmeli ve setten sete koşmamalı.