ben herzaman zevkliyim siz anlamıyorsunuz
ben herzaman zevkliyim siz anlamıyorsunuz
aaa neden beğeneyim ben onu beee hiç sevmem
Söyledin ya geçen gün güzel kız diye.ben herzaman zevkliyim siz anlamıyorsunuz
ayy gidin oradan bee ne güzeli hortlak gibi birşeySöyledin ya geçen gün güzel kız diye.😡
Bu kızın çirkin dedikleri güzel oluyor güzel dedikleri çirkin oluyor. Bu arada @Çiğdem- bu kızın neresi güzel değil söyler msini.Kıskanç@Çiğdem- Hayır başarısını, asaletini, muhteşemligini tüm kadınlar kıskanır tabi.Haklısın.
@EFE UYSAL @Billy Kane Ben Çiğdem'i çözdüm.Güzelden anlamıyor, Çirkini şıp diye seçiyor.
Bu kıza çirkin dedi. Ohhh efe patla.
Kıskançlık böyle birşey işte çekemiyor kızı sende Berenden güzel Diriliş oyuncusu diye kıskanıyorsun.Ben seni destekliyorum burada @Çiğdem- Gerçekten hortlak.
çok tşşk cnm ama yetmez muşmula olandada destek istiyorum benBen seni destekliyorum burada @Çiğdem- Gerçekten hortlak.
ayoll bu kızın neresi güzel @sokak sanati de burada yani besleme tipi var kızdaBu kızın çirkin dedikleri güzel oluyor güzel dedikleri çirkin oluyor. Bu arada @Çiğdem- bu kızın neresi güzel değil söyler msini.
Kızı sevmiyor musun şimdi kime diyorsun sen.😱😱çok tşşk cnm ama yetmez muşmula olandada destek istiyorum ben
Makyajsız ünlülerden bile güzel bu kızın desteğimi var bu doğal güzelliği kızın git kıskanççok tşşk cnm ama yetmez muşmula olandada destek istiyorum ben
ayoll bu kızın neresi güzel @sokak sanati de burada yani besleme tipi var kızda
bu kızdada @sokak sanati nin gösterdiği diğer konuda kızdada iş yok benden demesi sizlereKızı sevmiyor musun şimdi kime diyorsun sen.😱😱
Makyajsız ünlülerden bile güzel bu kızın desteğimi bu doğal güzelliği kızın git kıskanç
Ya bu kimi beğenirki güzelleri beğenimyor işte kesin bunu beğenir.Yok artık. Şarkılarını dinle belki fikrin değişir onla ilgili.@Çiğdem-
Bunu geçelim bencede Çiğdem.
@EFE UYSAL Ariana'dan bahsediyorOnuda beğenmedi.
hahahahaha potansiyel var bence @sokak sanati @EFE UYSALYa bu kimi beğenirki güzelleri beğenimyor işte kesin bunu beğenir.@Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 45795
Ben ne dedim bak sen hiç kimseyi beğenmiyorsun esrada doğal güzellik var sende oda yok.
Kız beğenmedi işte zorlama kızı.Airana'nın konusuna bak. ana bir şey attım.Şarkı ile alacaz gönlünü artık.
Kız beğenmedi işte zorlama kızı.
O güzelleri beğenmez zorlama.Bir şekilde beğenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?