Eskiden Samimi Olduğun Biriyle Yeniden Buluşunca Ne Konuşursun ?

Sorma ben de bu aralar arkadaşlarımla az konuşuyorum, dizi izledim, oyalandım, foruma girdim derken gün geçiyor :A
Benim uyuyarak geçiyor günlerim :A
Hanımefendi ye arkadaşlık dışında bir duygusal his besliyor muydun? @slhttnmtl @Dosi @Tolstoyevski @EmreCan
Hayır :A
------

Bir ara çok konuşurdum ama sonra gereksiz olduğunu anladım araya mesafe koydum zaman israfı bence :A
Normal arkadaş olarak bahsetmiştim :A

Siyaset, survivor, filmler, yabancı diziler, Netflix önerileri, müzik-spotify vb, Youtube, sosyal medya, yemekler...

Mesela işkembe çorbası seviyor musun diye sor, bol sarımsaklı. Sevmiyorsa da sorun değil ama seviyorsa asla bırakma...
2 buçuk sene sonra ilk buluşmanız nasıl olur bilemem de eğer @Tolstoyevski nin aklına uyarsan son buluşmanız olacağının garantisini verebilirim tabi kız bol sarımsaklı işkembe sevmiyorsa :A

2 buçuk sene sonra ilk buluşmanız nasıl olur bilemem de eğer @Tolstoyevski nin aklına uyarsan son buluşmanız olacağının garantisini verebilirim tabi kız bol sarımsaklı işkembe sevmiyorsa :A
Ah bir de sarımsak kokuyorsa kız muhteşemdir, parfüm etkisiyle insan bir hoş olur :love1: :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Zeyno