Eski Yugoslav Ülkeleri Yıllık Reyting Verileri Açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
listede sallama arkadaş forumdan biri bu kesin kim olduğunu tahmin ediyorum fatmagülün hırvatçasıyla ordaki tutmuyo onu geçtim kurtlar vadisinin yayınlandığı günün reytinglerini koysun hadi :D

listeyi buraya koyan arkadaş yugoslavyada yaşıyormuş sen google translet kullanmışsın çeviri için :))

diziler farklı isimlerle yayınlanır normal bir durum başka bir bahane bul :)))

Adlar Türkçe yazilmiyor, ama bunu hazirlayan arkadasimiz Türkçe dizi adlarini zaten yazmis..

arkadaş yılının yarısını oralarda geçiriyomuş vay be :d :d :d buna inanan var mı harbiden vadi balkanların açık ara en çok izlenen dizisi onca haberi çıktı bu arkadaş nerde :D makedonya ya gitmiştir :d

- - - Ekleme - - -

arkadaş kurtlar vadisinin yayınlandığı tek bir günün reytinglerini koysun hadi bakalım :D

listede sallama arkadaş forumdan biri bu kesin kim olduğunu tahmin ediyorum fatmagülün hırvatçasıyla ordaki tutmuyo onu geçtim kurtlar vadisinin yayınlandığı günün reytinglerini koysun hadi :D

muhteşem yüzyılın bazı ülkelerdeki adı sultanın haremi gümüş bazı arap ülkelerinde nur adıyla yayınlanıyor yani birebir aynı olmak zorunda değil mesela gossip girl küçük sırlar olarak çevirildi

karalama başka bişey değil

yeşilçam filmlerine benezeyen saçma türk dizilerini napsınlar :d :d

- - - Ekleme - - -

vadi tüm dünyayı ilgilendiren konulara sahip dünyada 500 milyon hayranı olması da çok normal suriye olayları abd israil vs. vs. bunlar dünya meseleleri anladın :D

kurtların konsepti avrupa ve amerika ve ısrail dusmanligi üstüne mısyonerlıgın kötü gösterildiği bir dizi kurtların avrupada ve hıristiyan memleketlerde çok izlenmesi komik olurdu. düşünsenize kurtlar ısraılde rekor kırmış :))))))))

nerde amerikan ve avrupa dusmanligi var orda kurtlar izlenir. buda mecburen orta asya ve orta doğu olacak.

kurtlarcı arkadaşların çabaları yersiz biraz daha ısrar ederlerse kurtlar vadısını ızledıklerınden supelenecegım :))))))

yeşilçam filmlerine benezeyen saçma türk dizilerini napsınlar :d :d

en çok izlenen ve gişe yapan filmler avatar ve titanıc dünyada ikisi de vadiy benzemiyor en çok satılan dizi spartacus o da vadiyle alaksı olmauyan tarzda bir dizi :D dünya vadicilere ayak uydurmak zorunda değil

arkadaş 2-3 tabloyla bizi kandıracak vadinin yayınlşandığı günü tablosunu koysun hadi ayrıca ordaki türk dizileri de sallama hırvatça fatmagül yazan şeyi çevirdim kayıp onur çıktı türkçesi bide yılımın yarısını oralarda geçiriyom yazmış gelde kopma :d :d :d

arkadaş 2-3 tabloyla bizi kandıracak vadinin yayınlşandığı günü tablosunu koysun hadi ayrıca ordaki türk dizileri de sallama hırvatça fatmagül yazan şeyi çevirdim kayıp onur çıktı türkçesi bide yılımın yarısını oralarda geçiriyom yazmış gelde kopma :d :d :d

okumadın galiba ya da kendini böyle acvutuyon birebir aynı adla çevrilmek zorunda değil örnek de verdikl gossip girl-muhteşem yüzyıl- gümüş :D

Hepsi Kanal D dizileri :D Hemen de Vadi videosu koyulmuş. Yahu bir kere de tebrik edin. Sizin kaynaklarınız doğru ama herkesinki sallama değil mi?

ne kaynağı be 2-3 tablo koymuş bunu ordan mı anlıyon :d :d vadi balkanların en çok izlenen dizisi açık ara

Evet öyle kurtlar vadisi fanları ağlamayın artık :) Videodaki yer TETEVO VE makedonyanın en geri kalmış şehri :) Ayrıca oranın müslüman nüfusu %70!! Ne bekliyorsun Skopjeye'ye gitseydide görseydik kaç kişi karşılıyordu? öyle
Ayrıca yalan söylediğimi söyleyen komiklere söylüyorum isteyen istediğine inanır tutupça böyle ibşrey için prof. bir tablo hazırlamam ayrıca evet fatmagülün suçu ne farklı bir adla yayınlanıyor google resimlere girip hırvatçaasını yazarsan fatmagül resimleri görüceksin ; )
Ayrıca reyting yalan olduğunu söhyleyenler resmisiteden aldım

Anlamıda şu başlığın ÖBGZK Makedonyanın en çok izlenen dizisi

taska aksini iddaa ediyosan sen de tablo ve rakamlarla ispatla :D gene kendi hayallerinizden bahsetme

ne kaynağı be 2-3 tablo koymuş bunu ordan mı anlıyon :d :d vadi balkanların en çok izlenen dizisi açık ara

Açık ara derken. :A
Balkanların en çok izlenen dizileri Binbir Gece ve KVP istiyosan koyayım kanıt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...