Eski Yugoslav Ülkeleri Yıllık Reyting Verileri Açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shakeproductions

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
Makedonya verileri ; Vadi Balkanlarda çok izleniyor diyenler baksın özellikle.

Bu aylık :

1.Öyle bir geçer zamanki (Burni Vreminja)
2.Aşk ve Ceza (Ljubov i Kazna)
3.Ezel
4.Hanımın Çiftliği (Imotot na Damata)
8.Velicestveniot Sultan (Muhteşem Yüzyıl)

--------------------------------------------------------------------------------------------

En çok reytingi Öyle bir geçer zamanki aldı.Kurtlar vadisi top10'de yok.

Buda komple 2011 yılı içerisinde

1.Aşk ve Ceza 52. Bölüm
2.Yaprak Dökümü 123. Bölüm
4.Hanımın Çiftliği
5.Yaprak Dökümü

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Buda 2010 yılı verileri Makedonya

1. Binbir Gece
2.Yaprak Dökümü
4.Hanımın Çiftliği

-------------------------------------------------------------

Hırvatistan verileri

1.Fatmagül'ün suçu ne?
6.Muhteşem Yüzyıl

Rahatça görüldüğü üzere hiçbir top listesinde Kurtlar Vadisi YOK
Biraz bile izlenmiş olsa bu listede olurdu çünkü Hırvatistanda Hiç izlenmeyen bir dizi 10. olarak reyting listesine girmiş.Aynı şekilde Makedonyada hiç izlenmeyen saçma sapan filmler bile listede ama Kurtlar Vadisi yok.

Kurtlar vadisi düşmanlığı yapmıyorum sadece bu konuya açıklık getirmek istedim.Yılımın yarısını Eski Yugoslav ülkelerinde geçiriyorum.
Diğer Yugoslav ülkelerinide ekleyeceğim.Stay tuned

doğrudur
rus verilerinde de my öndedir. ortadoğuda ve arap ülkelerinde beren saatli-tuba büyüküstünlü ve kıvanç tatlıtuğlu diziler öndedir.
vadi çinde izlenir

belgeli olarak ispatlamış arkadaşımız demekki vadi dünyada nam saldı demek abesle iştigal
)

yugoslav cumhuriyetlerinde özellikle makedonyadaki veriler önemli adamlar kaliteye önem veriyor...

vadi sadece arap ülkelerinde izlenir o da abd ve israil karşıtılığını işlediği için onun dışında izleyen çıkmazÇ
+

arkadaş kesinlilkle forumdaki vadi düşmanlarından biri 2-3 ne olduğu belli olmayan tablo koymuş bu mu kanıt güldürme
vadi balkanların açık ara en çok izlenen türk dizisi senin kim olduğunu tahmin ediyorum
karalama başka bişey değil 3 tablo koymuş belki vadi o hafta yoktu belki sezon finaliydi belki başka bişeydi tüm günleri olduğu reyting listelerini koy buraya vadi 80. mi 90. cı mı görelim hadi bekliyom

acaba orda da mi agb ölçüyor
))))

vadiyi kim izlesin türkiyedeki olaylar üzerine sadece israil falan oldu mu izlenir anca elin hırvatı türkiyedeki ajanları generalleri napsun

vadiyi kim izlesin türkiyedeki olaylar üzerine sadece israil falan oldu mu izlenir anca elin hırvatı türkiyedeki ajanları generalleri napsun

hem aksiyon diye dizi yap hemde necatiyi başrol yap dünyada izlense şaşardım
))

kurtlar vadisi yayınlandığı 36 ülkede izlenme rekorları kıran dünyada 500 milyon hayranı olan türkiye nin en çok izlenen dizisi bu sallamalarla karalayamazsınız bu ne okuyamıyoz bile 2 tablo koymuş çocuk kandıracak

Yaprak Dökümü basarili gitmis.. Sevindim

google translateden çevirebilrisin
500 milyonuı ölçmüşler mi kafadan sallama bi laf

arkadaş yılının yarısını orda geçiriyomuş ya kurtlar vadisinin yayınlandığı günün reytingini koysun hadi
yılımın yarısını orda geçiriyom demiş bi de

tablo çok net ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış
)

gerçek verilerdn yola çıkılmış hazırlanırken... tabiki kendimizi dev aynasında görmeden sadece tablodaki verilere konsantre olursak gerçekler apaçık ortada
)

listeye giren tüm dizilerde türkiyedeki kaliteli diziler hiç şaşırmadım demekki adamlardaki reyting ölçümü gerçek ölçüm bizdeki şişirme veriler onlarda yok
)

burası makedonya
bu arkadaşı bekliyom buna cevabı ne

Moderatörün son düzenlenenleri:
liste sallama fatmagülün hırvatçasına baktım kayıp onur çıktı
bırakın bu ayakları be usta

makedonlar türkiyede izlenen vatandaşı ekranda pek bişeye benzetmemiş canlı canlı görmeye gelmişler marifetini görmek için
) bu kalabalıklar 2 dakika sonra dağıldı sokakta sadece kediler kalmıştı videonun sonu yok burda
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...