Eski Jenerik Mi? Yeni Jenerik Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence ilk jenerik on numara beş yıldızdı ilk başında Aslan Akbey'in "Kurtlar Vadisinde iz sürmek; hem kahramanlık hem de ölümüne yalnızlıktır." sözü on numaraydı.

Nerde o eski vadi tabi :(

Bence Pusu'daki Jenerik daha güzel. KV'ye göre daha hoşlaşmış hali bence.
En yeni Jenerik de çok güzel. Ekranı dörde bölüp dört farklı görüntü oynuyordu. Ama son zamanlarda bu özellik kalktı. Üşeniyolar zaar :D

Bence ilk jenerik on numara beş yıldızdı ilk başında Aslan Akbey'in "Kurtlar Vadisinde iz sürmek; hem kahramanlık hem de ölümüne yalnızlıktır." sözü on numaraydı.

Nerde o eski vadi tabi :(
aga bence en eski değilde pusudaki jenerik olağanüstü mükemmeldi @XanTier agamında dediği gibi onun bi üst versiyonu gibiydi
havası bile başkaydı

eskisindende yenisindende hayır yoktu @takas bence game of thrones un jeneriği yakışır :)

Penny Dreadful hakkında çok övgü dolu kelimeler duydum mutlaka izlemeliyiz.:)
kimden duydun ?

ben izledim ilk bölümü yorumumuda yaptım senide etiketledim dönüp bakmıyorsunki :)

öyle ahım şahım değil orta karar bir dizi :) fazla övenler abartmış derim heleki bir dizide kurt adam veya vampir veya frankenstein varsa o dizi iki puan kaybeder benim gözümde :)

bundada bir frankenstein var :)

kimden duydun ?

ben izledim ilk bölümü yorumumuda yaptım senide etiketledim dönüp bakmıyorsunki :)

öyle ahım şahım değil orta karar bir dizi :) fazla övenler abartmış derim heleki bir dizide kurt adam veya vampir veya frankenstein varsa o dizi iki puan kaybeder benim gözümde :)

bundada bir frankenstein var :)
Hevesimi kaçırmasan olmaz demi :)

Diziler sezon finali yaptı cepten yemeye başladım dün gece iki bölüm Got izledim.:)

eskisindende yenisindende hayır yoktu @takas bence game of thrones un jeneriği yakışır :)

bu mu vadininkinden güzel :F yapmayın ya sırf yabancı diye beş para etmez
yabancılarda müzik diye bişey yok ki ne filmlerinde ne dizilerinde boş boş müzikler
bizim bi cenderemiz hepsine bedel be

bu mu vadininkinden güzel :F yapmayın ya sırf yabancı diye beş para etmez
yabancılarda müzik diye bişey yok ki ne filmlerinde ne dizilerinde boş boş müzikler
bizim bi cenderemiz hepsine bedel be
bu dizi bir dünya markası jenerikte öyle sırf yerli diye vadiyi övmen gerekmez:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,290
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp