Şimdi gördüm, beğendim.
Şimdi gördüm, beğendim.
Hadi ama komik bir sahne.
Furkan kızım bakar mısın.Şimdi gördüm, beğendim.![]()
Yalnız çok korkunç değil mi Furkan ile Celal. Ben aralarına düşsem korkudan titrerim. Bakışları falan fena.Furkan kızım bakar mısın.Volkan'ın Uçacaksın'ı söyleyiş tarzı...
![]()
Yalnız çok korkunç değil mi Furkan ile Celal. Ben aralarına düşsem korkudan titrerim. Bakışları falan fena.![]()
Haha göz iyidir.
Diğer adam kimdi o da tanıdık geliyor.VJ Bülent abimi severim iyidir be.![]()
Diğer adam kimdi o da tanıdık geliyor.![]()
Tacettin kesin gizli.Bilemedim.![]()
Şehsuvar hasta annesine bakarken diziden çıkarılmış, bugün okudum.Yüzü tanıdık ama hatırladığım başka rolü yok.![]()
Ne münasebet.Bir gizli olarak beğenmene şaşmamalı.![]()
Şehsuvar hasta annesine bakarken diziden çıkarılmış, bugün okudum.![]()
Gülse de olabilir göründüğü gibi değilmiş kimse.İyiydi kalsaydı keşke Sinan Çetin'in işidir.![]()
Geçen bölüm izlediğim dizi yoktu.@Aserat 2 bölümdür yorum yapmıyorsun gözümden kaçmadı.![]()
Şehsuvar hasta annesine bakarken diziden çıkarılmış, bugün okudum.![]()
Hayır hasta annesine bakarken diziden çıkan o değil Vural Çelik'ti (Kubilay). Diziyi izlediğim dönem set arkasındaki olayları da bayağı karıştırmıştım.İyiydi kalsaydı keşke Sinan Çetin'in işidir.![]()
Çok dikkat ettiğini düşünmüyorum ben de ama çanta sahnesinde yoktu bir şey. Burhanın deliliği o.Altıntop soyadı bir marka çok yakışıyor.
![]()
Gülse Birsel Aile Arasında'da trans karaktere yer vermiş ve bunu ucuz mizah malzemesi haline getirmeyip filmin en aklı başında karakteri olarak resmeden biri yani bu tarz şeyler yapacak belki de en son isimlerden. Maalesef gerçek hayatta bunun üzerinden mizah kasmaya çalışan veya eşcinselliği kötü bir şey olarak gören çok insan var ve Gülse de bunlara değiniyor sadece. Jet Sosyete'deki o sahnede de Şennur ve Talip zaten Anadolulu insanlar olduğu için bu konuda çağdaş düşüncelerinin olmaması normal. Gülse ve özellikle JS kırmızı çizgim olduğu için ileri geri konuşanları görünce yine tutamadım kendimi.Bu biraz da Türk komedi kültüründe var, Gülse sadece Türk halkının güleceği şeyleri kullanıyor bence özel olarak homofobik birisi olduğunu düşünmüyorum. Mesela Resul Ertaş da Cennet Mahallesi, Akasya Durağı vs dizilerinde hep eşcinsel karakterler üzerinden komedi yaptı, Gani Müjde keza hatta Kemal Sunal filmleri.. Bu bir güldürü öğesi olarak görülüyor.. İşin asıl buradaki korkunç boyutu gay lafının 2020 Türkiyesinde sansürlenmesi...
Teşekkürler.Geçen bölüm izlediğim dizi yoktu.Bu bölümde de bir tek onu izlediğim için Avrupa Yakası dedim.
Eline sağlık.
![]()
Evet ben de senin gibi düşünüyorum.Hayır hasta annesine bakarken diziden çıkan o değil Vural Çelik'ti (Kubilay). Diziyi izlediğim dönem set arkasındaki olayları da bayağı karıştırmıştım.
Gülse Birsel Aile Arasında'da trans karaktere yer vermiş ve bunu ucuz mizah malzemesi haline getirmeyip filmin en aklı başında karakteri olarak resmeden biri yani bu tarz şeyler yapacak belki de en son isimlerden. Maalesef gerçek hayatta bunun üzerinden mizah kasmaya çalışan veya eşcinselliği kötü bir şey olarak gören çok insan var ve Gülse de bunlara değiniyor sadece. Jet Sosyete'deki o sahnede de Şennur ve Talip zaten Anadolulu insanlar olduğu için bu konuda çağdaş düşüncelerinin olmaması normal. Gülse ve özellikle JS kırmızı çizgim olduğu için ileri geri konuşanları görünce yine tutamadım kendimi.@xBUGRAx