TVen Eski Dizileri İzliyoruz 3.Bölüm

En Beğendiğiniz Sahne Hangisi?

• Elveda Rumeli (Vahide'nin ölümü)

Oy: 6 24.0%
  • Avrupa Yakası (Burhan'ın Çantası)

Oy: 12 48.0%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Osman'ın Tokat Yemesi)

Oy: 13 52.0%
  • Yılan Hikayesi (Zeyno'nun Vurulması)

Oy: 9 36.0%
  • Maalesef Hiçbirini İzlemedim...

Oy: 1 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Şehsuvar hasta annesine bakarken diziden çıkarılmış, bugün okudum. :A
İyiydi kalsaydı keşke Sinan Çetin'in işidir. :A
Hayır hasta annesine bakarken diziden çıkan o değil Vural Çelik'ti (Kubilay). Diziyi izlediğim dönem set arkasındaki olayları da bayağı karıştırmıştım. :A

Çok dikkat ettiğini düşünmüyorum ben de ama çanta sahnesinde yoktu bir şey. Burhanın deliliği o. :A Altıntop soyadı bir marka çok yakışıyor. :A
Bu biraz da Türk komedi kültüründe var, Gülse sadece Türk halkının güleceği şeyleri kullanıyor bence özel olarak homofobik birisi olduğunu düşünmüyorum. Mesela Resul Ertaş da Cennet Mahallesi, Akasya Durağı vs dizilerinde hep eşcinsel karakterler üzerinden komedi yaptı, Gani Müjde keza hatta Kemal Sunal filmleri.. Bu bir güldürü öğesi olarak görülüyor.. İşin asıl buradaki korkunç boyutu gay lafının 2020 Türkiyesinde sansürlenmesi...
Gülse Birsel Aile Arasında'da trans karaktere yer vermiş ve bunu ucuz mizah malzemesi haline getirmeyip filmin en aklı başında karakteri olarak resmeden biri yani bu tarz şeyler yapacak belki de en son isimlerden. Maalesef gerçek hayatta bunun üzerinden mizah kasmaya çalışan veya eşcinselliği kötü bir şey olarak gören çok insan var ve Gülse de bunlara değiniyor sadece. Jet Sosyete'deki o sahnede de Şennur ve Talip zaten Anadolulu insanlar olduğu için bu konuda çağdaş düşüncelerinin olmaması normal. Gülse ve özellikle JS kırmızı çizgim olduğu için ileri geri konuşanları görünce yine tutamadım kendimi. :A @xBUGRAx

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: mrt-06
Hayır hasta annesine bakarken diziden çıkan o değil Vural Çelik'ti (Kubilay). Diziyi izlediğim dönem set arkasındaki olayları da bayağı karıştırmıştım. :A

Gülse Birsel Aile Arasında'da trans karaktere yer vermiş ve bunu ucuz mizah malzemesi haline getirmeyip filmin en aklı başında karakteri olarak resmeden biri yani bu tarz şeyler yapacak belki de en son isimlerden. Maalesef gerçek hayatta bunun üzerinden mizah kasmaya çalışan veya eşcinselliği kötü bir şey olarak gören çok insan var ve Gülse de bunlara değiniyor sadece. Jet Sosyete'deki o sahnede de Şennur ve Talip zaten Anadolulu insanlar olduğu için bu konuda çağdaş düşüncelerinin olmaması normal. Gülse ve özellikle JS kırmızı çizgim olduğu için ileri geri konuşanları görünce yine tutamadım kendimi. :A @xBUGRAx
Evet ben de senin gibi düşünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat