- Reaksiyon puanı
- 67,421
- Puanı
- 1,060
Sizin tv kanallarında ne ağırlıklı şeyler var o zaman?Pek öyle bir üretme kültürü yok dizileri. Var tek tük. Ama bizdeki gibi değil.
Sizin tv kanallarında ne ağırlıklı şeyler var o zaman?Pek öyle bir üretme kültürü yok dizileri. Var tek tük. Ama bizdeki gibi değil.
Sizin tv kanallarında ne ağırlıklı şeyler var o zaman?
Aaa o neymiş öyle, konusu ne?Ben pek izlemiyorum ama genelde haberler, yarıṣmalar, kültür programları falan. Bachelor programı var, bilmem kaç oğlan bir kızın peṣinde veya tersi de oluyor, bir sürü kız bir oğlanın peṣinde.
Aaa o neymiş öyle, konusu ne?
Aaa link mink at severim ben öyle şeyleri.E amaç oğlan veya kızın gözüne girmek. Bunun için yapmadıkları yok.
Aaa link mink at severim ben öyle şeyleri.
Aaa bu oğlan için mi kapışıyor bu ecünnüler? 😱
Aaa bu oğlan için mi kapışıyor bu ecünnüler? 😱
Oha çok olmuş. 😱Evet 13. Sezonu bu
Oha çok olmuş. 😱
Fake bir yarışma mı acaba yoksa gerçekten oğlanı kapan nikahı basıyor mu?
Her oğlan bu attığın gibi taşsa İsviçre'ye programa geliyorum.Bazıları yarıṣmadan 1 hafta sonra ayrılıyor. 1-2 vardır belki kalan beraber.
Çoğu fake ya isviçreliler irrite oldu programa
Her oğlan bu attığın gibi taşsa İsviçre'ye programa geliyorum.
Hmmm detaylı bir analiz edeyim. Genel olarak sağlam parçalar var gibi.Bachelor und Bachelorette: Wie lange hat es jeweils gehalten?
Wir hatten das Vergnügen, 18 Staffeln Bachelor und Bachelorette zu sehen. Jedes Mal wurde die letzte Rose einer oder einem Auserwählten überreicht. Aber gehalten haben die vermeintlichen Traumbeziehungen meistens nicht lange.www.fm1today.ch
Bak burda sona kalanların fotoları var seç beğen
Hadise'nin yasaklarla başı dertte oluyor hep
Bu ülkeye aykırı bir kadın olursa böyle olur.Hadise'nin yasaklarla başı dertte oluyor hep
Bu ülkenin ekmeğini çok yedi Belçikalı Hadise Böyle durumlara da alışacak artık Tabii böyle şeyler de hep kendisini buluyorBu ülkeye aykırı bir kadın olursa böyle olur.
Bu ülkeye aykırı bir kadın olursa böyle olur.
yalnız dizinin konusu adıyla çok uyumlu şimdi hadise ve seda ablalar esas oğlanı bulmak için tüm oğlanları deniyorlar yani denemeden nereden bilecekler ki zaten hangisi esas oğlan @Yakamoz-AsiBu ülkenin ekmeğini çok yedi Belçikalı Hadise Böyle durumlara da alışacak artık Tabii böyle şeyler de hep kendisini buluyor
yalnız dizinin konusu adıyla çok uyumlu şimdi hadise ve seda ablalar esas oğlanı bulmak için tüm oğlanları deniyorlar yani denemeden nereden bilecekler ki zaten hangisi esas oğlan @Yakamoz-Asi
Deneme yanılma yöntemi mi diyorsun?yalnız dizinin konusu adıyla çok uyumlu şimdi hadise ve seda ablalar esas oğlanı bulmak için tüm oğlanları deniyorlar yani denemeden nereden bilecekler ki zaten hangisi esas oğlan @Yakamoz-Asi
Bence aksine oğlanlarla oğlanlar olsun.Bence bunun esas kız olanı çekilsin baṣrolde kim olmalı sence @serhatt