- Reaksiyon puanı
- 33,692
- Puanı
- 1,061
Iyyy onlar için izleyeceksen izleme.
Ama bak aha suraya yaziyorum, Hadise bu diziyi eskisini cildirtmak icin cekmediyse adim Yakamoz olmasin
Iyyy onlar için izleyeceksen izleme.
Aaa ben şok ne manağğğ? 😱Hande erçelle sevgiliydi ya ilk sevgilisi handenin
Eskisi kim kız? 😱Ama bak aha suraya yaziyorum, Hadise bu diziyi eskisini cildirtmak icin cekmediyse adim Yakamoz olmasin
Tadı başkadır dedim tadı başka demedim, tahminlerim o yönde.
vardi ya biri evlendi mi sevgili miydi neydi, hatirlamiyorum ismini. Hadise'yi terk etmisti sanirim.Eskisi kim kız? 😱
Ama benim dediğim gibi üstüne para verip çektirtmişlerdir bu diziyi.
Mehmet Dinçerler mi?vardi ya biri evlendi mi sevgili miydi neydi, hatirlamiyorum ismini. Hadise'yi terk etmisti sanirim.
vardi ya biri evlendi mi sevgili miydi neydi, hatirlamiyorum ismini. Hadise'yi terk etmisti sanirim.
Azicik gözlerini Gökberk'den aliver, bir 5 dakika sadece, sayarsin sen
hande queen sektöre ilk adım attığında beri senin hayallerini yaşıyorAaa ben şok ne manağğğ? 😱
Mehmet Dinçerler mi?
Kaan Yıldırım evlendi Pınarla kimi diyosun
------
Aman uğraşamam valla Gökberk bana yeter
Cennette de ben onun hayallerini yaşıyor olacağım.hande queen sektöre ilk adım attığında beri senin hayallerini yaşıyor
cennette huri veriyorlar yalnız nuri değilCennette de ben onun hayallerini yaşıyor olacağım.
Onlar palavra öyle bir şey yok.cennette huri veriyorlar yalnız nuri değil
Heh iste bu eleman aynen
Hadise'ninkini demistim
İyi yaptı oğlan terk etmekle.Heh iste bu eleman aynen
Hadise'ninkini demistim
Ben sana link atarım sen iste yeter ki. Bende göz atarım. Tatmin edici sahneler var.Kullanmadiklari erkek kalmamis sanirim
GAIN üyeligi olan varmi, izlemek isterim ben bunu
Haber et bana, izlerim bende ama ecünülerimiz icin
Ama harbi kac erkek var sayamadim fragmanda
@Angelica sen saydin mi
Hadise Kaan Yıldırım ile de sevgili olmuştu
İyi yaptı oğlan terk etmekle.
Ben sana link atarım sen iste yeter ki. Bende göz atarım. Tatmin edici sahneler var.
Hadise ile olanlar zevksiz bence.iyyyyy bu Hadise'de bazen ne zevksizmis arkadas
------
Tamam sen bu konuda daha fazla yorum yapma aman diyeyim
Özelden yaparım sende hep frenliyorsun yahu Cezam kalktı işte.iyyyyy bu Hadise'de bazen ne zevksizmis arkadas
------
Tamam sen bu konuda daha fazla yorum yapma aman diyeyim
Özelden yaparım sende hep frenliyorsun yahu Cezam kalktı işte.