Iyyy onlar için izleyeceksen izleme.![]()
Ama bak aha suraya yaziyorum, Hadise bu diziyi eskisini cildirtmak icin cekmediyse adim Yakamoz olmasin
Iyyy onlar için izleyeceksen izleme.![]()
Aaa ben şok ne manağğğ? 😱Hande erçelle sevgiliydi ya ilk sevgilisi handenin![]()
Eskisi kim kız? 😱Ama bak aha suraya yaziyorum, Hadise bu diziyi eskisini cildirtmak icin cekmediyse adim Yakamoz olmasin![]()
Tadı başkadır dedim tadı başka demedim, tahminlerim o yönde.
vardi ya biri evlendi mi sevgili miydi neydi, hatirlamiyorum ismini. Hadise'yi terk etmisti sanirim.Eskisi kim kız? 😱
Ama benim dediğim gibi üstüne para verip çektirtmişlerdir bu diziyi.![]()
Mehmet Dinçerler mi?vardi ya biri evlendi mi sevgili miydi neydi, hatirlamiyorum ismini. Hadise'yi terk etmisti sanirim.![]()
vardi ya biri evlendi mi sevgili miydi neydi, hatirlamiyorum ismini. Hadise'yi terk etmisti sanirim.![]()
Azicik gözlerini Gökberk'den aliver, bir 5 dakika sadece, sayarsin sen![]()
hande queen sektöre ilk adım attığında beri senin hayallerini yaşıyorAaa ben şok ne manağğğ? 😱
Mehmet Dinçerler mi?![]()
Kaan Yıldırım evlendi Pınarla kimi diyosun
------
Aman uğraşamam valla Gökberk bana yeter![]()
Cennette de ben onun hayallerini yaşıyor olacağım.hande queen sektöre ilk adım attığında beri senin hayallerini yaşıyor![]()
cennette huri veriyorlar yalnız nuri değilCennette de ben onun hayallerini yaşıyor olacağım.![]()
Onlar palavra öyle bir şey yok.cennette huri veriyorlar yalnız nuri değil![]()
Heh iste bu eleman aynen
Hadise'ninkini demistim![]()
İyi yaptı oğlan terk etmekle.Heh iste bu eleman aynen
Hadise'ninkini demistim![]()
Ben sana link atarım sen iste yeter ki. Bende göz atarım. Tatmin edici sahneler var.Kullanmadiklari erkek kalmamis sanirim![]()
GAIN üyeligi olan varmi, izlemek isterim ben bunu![]()
![]()
![]()
![]()
Haber et bana, izlerim bendeama ecünülerimiz icin
Ama harbi kac erkek var sayamadim fragmanda
@Angelica sen saydin mi![]()
Hadise Kaan Yıldırım ile de sevgili olmuştu![]()
İyi yaptı oğlan terk etmekle.![]()
Ben sana link atarım sen iste yeter ki. Bende göz atarım. Tatmin edici sahneler var.![]()
Hadise ile olanlar zevksiz bence.iyyyyy bu Hadise'de bazen ne zevksizmis arkadas![]()
------
Tamam sen bu konuda daha fazla yorum yapma aman diyeyim![]()
![]()
Özelden yaparım sende hep frenliyorsun yahuiyyyyy bu Hadise'de bazen ne zevksizmis arkadas![]()
------
Tamam sen bu konuda daha fazla yorum yapma aman diyeyim![]()
![]()
Özelden yaparım sende hep frenliyorsun yahuCezam kalktı işte.