Evet. Umarım sahnesi boldur da izleriz.
Ay çok sevindim inşAllah
Evet. Umarım sahnesi boldur da izleriz.
Ecünnüler yerine parlakları koysalar sadece daha çok ilgi çekerdi işte ama nerede o akıl.Kız insan fragmana da koyar deli mi bunlar koymamışlar. 😱
Neyse Burak oğlanı görmek için sabırsızlanıyorum.Ecünnüler yerine parlakları koysalar sadece daha çok ilgi çekerdi işte ama nerede o akıl.
Iyyyy arzuladığı şeye bak. .ssSeda Bakan'ın çırılçıplak seks sahnesi yoksa bomboş proje.
İtalya tarihi üzerine uzmanlığı olan profesör bir kadının akademik maceralarını mı anlatıyor dizi? Başka ne arzulayabilirim?Iyyyy arzuladığı şeye bak. .ss
Parlakları arzulayabilirsin.İtalya tarihi üzerine uzmanlığı olan profesör bir kadının akademik maceralarını mı anlatıyor dizi? Başka ne arzulayabilirim?
Fragmana biraz fazla cesur sahneler koymuşlar
Aaaaa Kubilay kımıl zararlısı , Şükrü oğlan ,sen kılıklı ekin, serhat Teoman resmen senin dini nikahlı 4 kocan gibi kadro 😵 sana oynamışlar dizide
1ay ücretsiz gain üyelik hakkım vardı bu dizi için kullanayım
bu dizi mi yoksa kısa metraj dizi mi anlamadım
Kullanmadiklari erkek kalmamis sanirim
GAIN üyeligi olan varmi, izlemek isterim ben bunu
Niye beğenmedin mi
Ben sana link atarım sen iste yeter ki. Bende göz atarım. Tatmin edici sahneler var.
harcanan paraya yazık.
Senin hayallerini yaşıyorlar desene
Benim ilgimi Burak Yörük çekiyor bu dizide, olduğu bölümü bekliyorum.
Seda Bakan'ın çırılçıplak seks sahnesi yoksa bomboş proje.
Gain'e bir şey olmasın da nereye ne olursa olsun no umur.Yakında tüm platformlara eriṣim yasağı gelir fragmanın yayınlandığı
Gain'e bir şey olmasın da nereye ne olursa olsun no umur.
Kız millet ne diziler ne sahneler çekiyor bu onların yanında devede kulak.Ben zaten hiç bir yerde yokum
Ama gidiṣat o yani. Ama normal o fragmana bir ṣey etmedikleri kaldı yani.
Kız millet ne diziler ne sahneler çekiyor bu onların yanında devede kulak.
Sizin oralarda neler vardır kim bilir?Burası Türkiye
Sizin oralarda neler vardır kim bilir?
İsviçre dizilerini kast ediyorum.Netflixte ne varsa o
İsviçre dizilerini kast ediyorum.
Aaa niye?Onlarda pek dizi yok öyle
Aaa niye?