Esaretin Bedeli'nde Engin Akyürek'in Partneri Netleşti!

İkisinede nötrüm ama müthiş bir uyum olacak Tba-Kvanç fiyaskosundan sonra.ss

fahriye evcen ilk defa düzgün bir rol arkadaşı bulmuş kendne konu biraz karışık gözüksede mutlaka ilk bölümüne bakarım ikinci üçüncü bölümlerede fahriyenin hatrı için bakarım konu güzelse devamlı bakabilirim

Katılıyorum sana ama Burak özçivit iyi partnerdi Fahriyeye konu karışık gelmedi bana

Ben yabancı dizi/filmlerden fırsat bulup, takvimim sıkışık yerli dizi izleyemiyorum. Diziler sezon arasına girecek yakın zamanlarda, o boşlukta izlerim belki.

Ben yabancı dizi/filmlerden fırsat bulup, takvimim sıkışık yerli dizi izleyemiyorum. Diziler sezon arasına girecek yakın zamanlarda, o boşlukta izlerim belki.
bende yerlileri tv den izleyemiyorum pek genelde netten takip ediyorum hem reklam işkence gibi hemde zamanı kendime göre ayarlayamıyorum tv de oysa nette daha güzel takip etmek

hayret senin engini kıskanmam gerekirdi önce beroş sonra Tuba şimdi de fahriyeyle şapacak adam
öncesinde yunan bir kızla bir de şükran ovalıyla şapmışlığı var şaşırttın @Çiğdem- gibi kıskansana sen de

bende yerlileri tv den izleyemiyorum pek genelde netten takip ediyorum hem reklam işkence gibi hemde zamanı kendime göre ayarlayamıyorum tv de oysa nette daha güzel takip etmek
Oscar filmlerine de başla bir an önce. Hayli birikmeye başladı, ben altyazısını bulduğum 20 tanesini izledim, izleyeceğim bir o kadar daha var.