Esaretin Bedeli'nde Engin Akyürek'in Partneri Netleşti!

Çalılık romantik komedi
insan güldürmek ağlatmaktan daha zorken ordaki rolünün ağırlığı daha büyükken nasıl hafife alıp bunu söylersin

Koton yeniden keşfetti Fahriyeyi
ben savunurum sana gerek yok öteye çekil yol al sen

ne alakası var
ortalık romantik komedi dolu nesi zormuş hepsi de izleniyor 1 sezon

ne alakası var
ortalık romantik komedi dolu nesi zormuş hepsi de izleniyor 1 sezon
SS'den Zeynep Çamcı harici hangi karakter için bu karakter beni güldürüyor deniyor
(baş roller)
Dediğim gibi güldürmek zordur. Çalılık eğer romantik komediyse fahriyenin orda rolü daha zorken sen hafif roldü diyorsun şimdi

sen gülme
çalılıkta romantik komedi dğeil tam olarak ama fahriyenin rollerinin çoğu burak a cilve yapmak -sakarlık - yanlış anlama üzerineydi
dönem-aksiyon işi burak özçivit,deniz celiloğlu,,mehmet özgür vb. deydi

şimdiki işi çok daha zor uygun senaryo yazılırsa herkes güldürebilir ya da uyumlu bir aşk yaratabilir bu dizide öyle bişi olmayacak gibi

Bu kız 5 sene yaprak dökümünde de gülmekten ağlatıyordu dimi

Bu kız 5 sene yaprak dökümünde de gülmekten ağlatıyordu dimi
bennu yıldırımlar-halil ergun-gökçe bahadır-deniz çakır vb. varken fahriye o dizide bir işe mi yarıyordu
zaten sonrasında sürekli batmasından belli yeteneği

neyse ben şu an kenanla meryem partner olursa dizi meryemin dizisi diye mi yoksa kenanın dizisi diye mi lanse edilecek onu düşünüyom aklımı karıştırma

Enişteyi ayartan kız dendiğine göre yeteniğini tekrar düşün

Kenan'ın partneri belli oldu haberleri çıktıgına göre

Ülkemizde Kenan'ın yanına kimi kurarsan kur her zaman Kenan'ın dizisi olur bu çok net tartışılmaz bile bence, Kenan'ın 5+ reytingi var tek başına şuan böyle oyuncu yok tek başına bu reytingi alan bence

Ülkemizde Kenan'ın yanına kimi kurarsan kur her zaman Kenan'ın dizisi olur bu çok net tartışılmaz bile bence, Kenan'ın 5+ reytingi var tek başına şuan böyle oyuncu yok tek başına bu reytingi alan bence
o eskidendi artık kimsenin tek başına 5+ reytingi yok tns reyting sisteminde
kıvançın bile ku<ey güneyi 7.4 ile başladı kurt seyit 6.84 şimdi cesur ve güzel 5.3 git gide kişilerin etkisi azalıyor sistemde

Dizi batarsa Meryem'den bilecem @xemrexxx
kenan ağır abi olmazsa dizi batabilir zaten

Ezik karakterleri manipule edersin ancak
ıyyyy laflara bak ranini teyze- mesut yar falan haberlerimi çalıyor piss.ss sensin ezik

Ezel de ağır abiydi dimi

Raninin evde oturmuş yaşlıkadın diye sen ezikliyordun zaten
mesutu daha geçen gün ezikledim zaten haberi yalan cıkmış hemen düzeltme yapmiş

cevabı belli şeyleri niye soruyon tabisi de öyleydi
Şu erkeklere odaklanmayı bırak gözünü seveyim ya
kas meme arayacam diye diziyi izleyemiyorsun
git yeniden diziyi izle tatava yapma hadi... Durum gunceelemende şu sezon bu bölüm diye yaz beğenmeye geliyorum

Raninin evde oturmuş yaşlıkadın diye sen ezikliyordun zaten
mesutu daha geçen gün ezikledim zaten haberi yalan cıkmış hemen düzeltme yapmiş
kim düzelttirdi sanıyorsun
ayrıca senle @batuhankaralar ın haberlerinialanı görmedim
gerçi batuş çok uçuyor kara para aşk ı nilk haberinde kadroya cansu dere-ayça bingöl-meryoşum-cansel elçin yazmıştı en azındanben gerçekçiyim
neyse masters of florence izlemeye gidiyom siz takılın

Arkadaşlar kusura bakmayında Kenan ile şuan karşılaştırabileçeğimiz oyuncu(kendi yaşı ve aşağısı için söylüyorum) yok bence, Kıvanç geleçek olursak ben onun sadece ezelde oynadığı 8 karakterini sevmiştim, oyunculuğu iyi ona lafım yok ama bir kenan olamadı daha bi kırk fırın ekmek yemesi lazım ne azından bir tane kült filmde oynuya bilmesi lazım(başrol)

ay hoşt

kenandan daha iyisi halit ergenç var
oynadığı hiçbir dizi zirveden inmemiş adam
kenanın sadece deli yürek i var halit ergençin dizilerine eş değer
kıvanç kariyer anlamında kenanın gerisinde olabilir ama ilk bölümleri izletmek anlamında kenanın önünde bu da son dizilerinin başlangıç reytinglerinden belli

Nerde kıyjımtırık dizi sen orda

Veee böylelikle Kenan'ın artık oyuncu oldugunu kabul ettin

Fahriye Evcen'in yeteneğine laf edenler sanki Engin çok yetenekli