Bu sezon Diriliş'i kötüleme kararı aldım yarın reyting konusunda bak.
Bu sezon Diriliş'i kötüleme kararı aldım yarın reyting konusunda bak.
aaa o niyeBu sezon Diriliş'i kötüleme kararı aldım yarın reyting konusunda bak.
Reytingleri gerçek gelmiyor artık bana.aaa o niye
öyle birşey yaparsan @xemrexxx i taklit ediyor derim emrenin dilinden kurtulamazsın
gerçek biz biziz diye ötmeye başlar yine
Sonra konuda neden her mesajıma dis atıyorsun deme Diziye bağlanmışsın sende izlemek için bahane arıyorsun kabul et
Tamam kanka sen yeter ki izleKarşılıklı dissleşiriz kanka sıkıntı yok
sahte biz işte nolacaktı gerçek biz xemrexxx benzeyeecek o da mecbur
Ertuğrulu kötüleyip durdu tabloda sundu @mrt-06 ertuğrulumu kötülemenin bedeli cnmsahte biz işte nolacaktı gerçek biz xemrexxx benzeyeecek o da mecbur
Sadece gerçekleri haykırdım bütün mihraklar karşıma geldi sen de sahte biz misafir olarak izlemişsindir.sahte biz işte nolacaktı gerçek biz xemrexxx benzeyeecek o da mecbur
Sadece gerçekleri haykırdım bütün mihraklar karşıma geldi sen de sahte biz misafir olarak izlemişsindir.
ertuğrulum okadar büyük bir diziki ayoll 20 yıl sonra sizi tekrar bir çatı altında buluşturdu aynı fikirdeayol şikeli reytinglerinizi forumun en üst mercii admin @mrt-06 bile anladı ne uğraşıcam sizinle
buradan bir tek senin yaşın ortaya çıkıyorertuğrulum okadar büyük bir diziki ayoll 20 yıl sonra sizi tekrar bir çatı altında buluşturdu aynı fikirde
kız beyaz showda cingöz recai ekibi olmıcak mıydı açtım macun varHhaha gece gece sinirimimi bozmaya geldin bee @mrt-06
aaa gerçekten acunun ne işi var orada ayollkız beyaz showda cingöz recai ekibi olmıcak mıydı açtım macun var
ay resmen şu sahnedeki koriş gibi oldum görünce (ok var oka bas video oynasın hogatha)aaa gerçekten acunun ne işi var orada ayoll
Simgede var @Harunnn60ay resmen şu sahnedeki koriş gibi oldum görünce (ok var oka bas video oynasın hogatha)
ay korişle birlikte şu konuya da kalite getirdim @Billy Kane değerini bil