Bu sezon Diriliş'i kötüleme kararı aldım yarın reyting konusunda bak.
Bu sezon Diriliş'i kötüleme kararı aldım yarın reyting konusunda bak.
aaa o niyeBu sezon Diriliş'i kötüleme kararı aldım yarın reyting konusunda bak.![]()
Reytingleri gerçek gelmiyor artık bana.aaa o niye![]()
![]()
öyle birşey yaparsan @xemrexxx i taklit ediyor derim emrenin dilinden kurtulamazsın
gerçek biz biziz diye ötmeye başlar yine![]()
![]()
![]()
Sonra konuda neden her mesajıma dis atıyorsun demeDiziye bağlanmışsın sende izlemek için bahane arıyorsun kabul et
![]()
Tamam kanka sen yeter ki izleKarşılıklı dissleşiriz kanka sıkıntı yok![]()
sahte biz işte nolacaktı gerçek biz xemrexxx benzeyeecek o da mecbur
Ertuğrulu kötüleyip durdu tabloda sundu @mrt-06sahte biz işte nolacaktı gerçek biz xemrexxx benzeyeecek o da mecbur![]()
Sadece gerçekleri haykırdım bütün mihraklar karşıma geldi sen de sahte biz misafir olarak izlemişsindir.sahte biz işte nolacaktı gerçek biz xemrexxx benzeyeecek o da mecbur![]()
Sadece gerçekleri haykırdım bütün mihraklar karşıma geldi sen de sahte biz misafir olarak izlemişsindir.![]()
ertuğrulum okadar büyük bir diziki ayoll 20 yıl sonra sizi tekrar bir çatı altında buluşturdu aynı fikirdeayol şikeli reytinglerinizi forumun en üst mercii admin @mrt-06 bile anladı ne uğraşıcam sizinle![]()
buradan bir tek senin yaşın ortaya çıkıyorertuğrulum okadar büyük bir diziki ayoll 20 yıl sonra sizi tekrar bir çatı altında buluşturdu aynı fikirde![]()
![]()
![]()
kız beyaz showda cingöz recai ekibi olmıcak mıydı açtım macun varHhaha gece gece sinirimimi bozmaya geldin bee@mrt-06
aaa gerçekten acunun ne işi var orada ayollkız beyaz showda cingöz recai ekibi olmıcak mıydı açtım macun var![]()
ay resmen şu sahnedeki koriş gibi oldum görünceaaa gerçekten acunun ne işi var orada ayoll![]()
![]()
![]()
Simgede var @Harunnn60ay resmen şu sahnedeki koriş gibi oldum görünce(ok var oka bas video oynasın hogatha
)
ay korişle birlikte şu konuya da kalite getirdim@Billy Kane değerini bil