Bu bölüm çok iyi sahneler olmuş babam bahsetti üstüne sende konuyu açınca bakim dedim.Sen demedinmi beni etiketlemeyin diye ve izlemediğim halde etiketleniyorum diyen sensin:f Ama dayanamadın itiraf et
Ben napıyodum size.
Bu bölüm çok iyi sahneler olmuş babam bahsetti üstüne sende konuyu açınca bakim dedim.Sen demedinmi beni etiketlemeyin diye ve izlemediğim halde etiketleniyorum diyen sensin:f Ama dayanamadın itiraf et
Ben napıyodum size.
Bu arada @Bully nin alpler arasından favorisi Turgut senin nefret ettiğin bil istedim
Güzel bir aksiyon sahnesi olmuş
Böyle daha iyiyiz tabi bir satıp bir geliyor ortasını bulsun artık
bu yüzden istemiyoruz @Billy KaneBöyle daha iyiyiz tabi bir satıp bir geliyor ortasını bulsun artık
Turguta benzeyen dediğim uzun saçlıysa Bamsıdır o Ertuğrulun baş alplerinden 2 kılıçla dövüşürGüzel bir aksiyon sahnesi olmuş
Turgut döktürmüş yine o muhteşem baltasıyla, adam efsane
Ama diğer herifleri tanımıyorum, şu 2 kılıçla dövüşen Turgut'a benziyor kardeşi falan mı
Böyle daha iyiyiz tabi bir satıp bir geliyor ortasını bulsun artık
Tamam bidaki haftadan itibaren geliyorum gitmemek üzere.
2 bölüm sonrada kötülerken görürsem ama seniTamam bidaki haftadan itibaren geliyorum gitmemek üzere.
Meşhur Bamsı o demekTurguta benzeyen dediğim uzun saçlıysa Bamsıdır o Ertuğrulun baş alplerinden 2 kılıçla dövüşürZaten bir baş alpi daha vardı Doğan oda öldü2 alpi kaldı kendisinin Ertuğrulun
Meşhur Bamsı o demek
Turgut'a bir şey olmasın da diğerleri önemli değil
@Çiğdem- in bir numaralı favorisidir kendisi ama ilerleyen bölümlerde hakkın rahmetine kavuşçak deniyorMeşhur Bamsı o demek
Turgut'a bir şey olmasın da diğerleri önemli değil
Çakma Noyan'ı kötülerim ama diziyi izlemeye devam ederim zaten az kaldı bitmesine.
Çakma sensin sen Noyan Vasilyusa kurban olsunÇakma Noyan'ı kötülerim ama diziyi izlemeye devam ederim zaten az kaldı bitmesine.
Al işte şimdiden başladı @Çiğdem-
EFE vasilyusu noyandan üstün görüyorÇakma sensin sen Noyan Vasilyusa kurban olsun
@Çiğdem- sende karşılık verirsin heralde Vasilyus karizması diye birşey var sende gördün
Yok deve. 😱EFE vasilyusu noyandan üstün görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?