Bu bölüm çok iyi sahneler olmuş babam bahsetti üstüne sende konuyu açınca bakim dedim.Sen demedinmi beni etiketlemeyin diye ve izlemediğim halde etiketleniyorum diyen sensin:f Ama dayanamadın itiraf et
![]()
Ben napıyodum size.
Bu bölüm çok iyi sahneler olmuş babam bahsetti üstüne sende konuyu açınca bakim dedim.Sen demedinmi beni etiketlemeyin diye ve izlemediğim halde etiketleniyorum diyen sensin:f Ama dayanamadın itiraf et
![]()
Ben napıyodum size.
Bu arada @Bully nin alpler arasından favorisi Turgut senin nefret ettiğin bil istedim![]()
Güzel bir aksiyon sahnesi olmuş
Böyle daha iyiyiz tabi bir satıp bir geliyor ortasını bulsun artık
bu yüzden istemiyoruz @Billy KaneBöyle daha iyiyiz tabi bir satıp bir geliyor ortasını bulsun artık![]()
Turguta benzeyen dediğim uzun saçlıysa Bamsıdır o Ertuğrulun baş alplerinden 2 kılıçla dövüşürGüzel bir aksiyon sahnesi olmuş
Turgut döktürmüş yine o muhteşem baltasıyla, adam efsane
Ama diğer herifleri tanımıyorum, şu 2 kılıçla dövüşen Turgut'a benziyor kardeşi falan mı![]()
Böyle daha iyiyiz tabi bir satıp bir geliyor ortasını bulsun artık![]()
Tamam bidaki haftadan itibaren geliyorum gitmemek üzere.
2 bölüm sonrada kötülerken görürsem ama seniTamam bidaki haftadan itibaren geliyorum gitmemek üzere.![]()
Meşhur Bamsı o demekTurguta benzeyen dediğim uzun saçlıysa Bamsıdır o Ertuğrulun baş alplerinden 2 kılıçla dövüşürZaten bir baş alpi daha vardı Doğan oda öldü
2 alpi kaldı kendisinin Ertuğrulun
![]()
Meşhur Bamsı o demek
Turgut'a bir şey olmasın da diğerleri önemli değil![]()
@Çiğdem- in bir numaralı favorisidir kendisi ama ilerleyen bölümlerde hakkın rahmetine kavuşçak deniyorMeşhur Bamsı o demek
Turgut'a bir şey olmasın da diğerleri önemli değil![]()
Çakma Noyan'ı kötülerim ama diziyi izlemeye devam ederim zaten az kaldı bitmesine.
Çakma sensin sen Noyan Vasilyusa kurban olsunÇakma Noyan'ı kötülerim ama diziyi izlemeye devam ederim zaten az kaldı bitmesine.![]()
Al işte şimdiden başladı @Çiğdem-![]()
EFE vasilyusu noyandan üstün görüyorÇakma sensin sen Noyan Vasilyusa kurban olsun![]()
![]()
@Çiğdem- sende karşılık verirsin heralde Vasilyus karizması diye birşey var sende gördün![]()
Yok deve. 😱EFE vasilyusu noyandan üstün görüyor![]()
![]()
![]()
Karizmaya bak abiEFE vasilyusu noyandan üstün görüyor![]()
![]()
![]()