Bence çok kolay alt ettiler imparatorun kalesinden gelen bu kadar güçsüz çıkması şaşırttısüper sahneydi yaa Ertuğrulumm
Bence çok kolay alt ettiler imparatorun kalesinden gelen bu kadar güçsüz çıkması şaşırttı
Biz güçsüz mü dedik sadece haçlılar çok cılız çıktıAynen biraz zorlu olsaydı iyi olurdu ama Ertuğrul güçsüz biri değil yani
Biz güçsüz mü dedik sadece haçlılar çok cılız çıktı
Sende geleceksen gel gideceksen git bee @EFE UYSALÇok profesyonel sahne olmuş. Oklar falan müthiş görsellik katmış. Çekim açılarıda çok iyi.
Etiketlemediğim halde gelmiş izlemeye dayanamadı tabi abi bir dediği bir dediğini tutmuyorSende geleceksen gel gideceksen git bee @EFE UYSAL
2 Hafta sonrada kötüler ayoll cins işteEtiketlemediğim halde gelmiş izlemeye dayanamadı tabi abi bir dediği bir dediğini tutmuyor
Oylarımı kullandıktan sonra dedi zaten Önce dese olabilirdi ama yapmadı beni hassas yerimden vurmadı@Bully oy için seni kandırmıştır inş yüksek vermemişsindir
@Bully oy için seni kandırmıştır inş yüksek vermemişsindir
Aldın mı cevabını Çiğdem cadolozu Şimdi izliyorumOylarımı kullandıktan sonra dedi zaten Önce dese olabilirdi ama yapmadı beni hassas yerimden vurmadı
Oylarımı kullandıktan sonra dedi zaten Önce dese olabilirdi ama yapmadı beni hassas yerimden vurmadı
Amann banane bee izlede uzun uzun yorumla ozaman efe sana yeni sahneler bulur bu arada .A .AAldın mı cevabını Çiğdem cadolozu Şimdi izliyorum
Bu arada @Bully nin alpler arasından favorisi Turgut senin nefret ettiğin bil istedimAmann banane bee izlede uzun uzun yorumla ozaman efe sana yeni sahneler bulur bu arada .A .A
Gelmemi çok mu istiyosun?Sende geleceksen gel gideceksen git bee @EFE UYSAL
Sanada iyilik yaramıyor konun yorumsuz kalmasın diye övelim dedik teşekkür edicene çemkiriyo. .ssEtiketlemediğim halde gelmiş izlemeye dayanamadı tabi abi bir dediği bir dediğini tutmuyor
Sen demedinmi beni etiketlemeyin diye ve izlemediğim halde etiketleniyorum diyen sensin :f Ama dayanamadın itiraf etGelmemi çok mu istiyosun?
Sanada iyilik yaramıyor konun yorumsuz kalmasın diye övelim dedik teşekkür edicene çemkiriyo. .ss
Sensiz daha iyiyiz aslında biz @EFE UYSAL da seni istemiyorGelmemi çok mu istiyosun?
Sanada iyilik yaramıyor konun yorumsuz kalmasın diye övelim dedik teşekkür edicene çemkiriyo. .ss