Hatta notlarıma da fb li diye yazmış bulundum.Avatarını daha önce hiç sarı lacivert yaptın mı? İyi düşün 🤔Hiçbir zaman FB'li olmadım.
Hatta notlarıma da fb li diye yazmış bulundum.Avatarını daha önce hiç sarı lacivert yaptın mı? İyi düşün 🤔Hiçbir zaman FB'li olmadım.
Beni yanlış tanımışsın.Hatta notlarıma da fb li diye yazmış bulundum.Avatarını daha önce hiç sarı lacivert yaptın mı? İyi düşün 🤔
Hafızama güvenirim.Neticede koymuşsun.Peki neden koydun açıklar msn?Beni yanlış tanımışsın.FB formalı Emre Belözoğlu'nu koymuştum bir zamanlar.
Ben kısa vadede başarıyı imkansız olarak görüyorum maalesef. Kim gelirse gelsin işimiz çok zor. Gelecek kişiye birkaç yıl şans verilmeli, Cocu gibi çok çok berbat gitmedikçe. İlk etapta hedef ileriye dönük bir kadro yapılanması yapmak olmalı.Bence Kesinlikle yerli olması gerekiyor.Erol Bulut a ne dersiniz? @bazinga @pompy @DarkLegenD @The_Erinch @emreemreu
Hırsı, liderliği ve üstün orta saha performansından dolayı seviyorum kendisini.Hafızama güvenirim.Neticede koymuşsun.Peki neden koydun açıklar msn?
1-2 sene bekleyecek sabrımız var mı ama?Ben kısa vadede başarıyı imkansız olarak görüyorum maalesef. Kim gelirse gelsin işimiz çok zor. Gelecek kişiye birkaç yıl şans verilmeli, Cocu gibi çok çok berbat gitmedikçe. İlk etapta hedef ileriye dönük bir kadro yapılanması yapmak olmalı.
Ben bu kadar kırılma noktası özürlü bir takım görmedim2006 senesinde başlayan malum savaştan sonra isterse Kloop gelsin, artık çok zor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın 14-15 sene şampiyon olamama rekorlarına yaklaşacağını hatta kırabileceğini düşünüyorum Fener'in. Hatta 2020'lerde Fener hiç şampiyon olamazsa kimse şaşırmasın.
Çok tehlikeli mesaj.2006 senesinde başlayan malum savaştan (gerginlikten) sonra isterse Kloop gelsin, artık çok zor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın 14-15 sene şampiyon olamama rekorlarına yaklaşacağını hatta kırabileceğini düşünüyorum Fener'in. Hatta 2020'lerde Fener hiç şampiyon olamazsa kimse şaşırmasın.
Ben bu kadar kırılma noktası özürlü bir takım görmedim
İlk kırılma noktası Denizli maçıyla oldu. Daum 81 puan almış 90 gol attırmıştı o sezon ne diye kovuyorsun adamı. O gün biz hocamızın arkasındayız bir talihsiz maçla yapılanmayı bozmayacağız desen belki şu anda Türkiye liglerinde en çok şampiyonluk gören isimdi Daum
İkinci kırılma noktası Ersun Yanal'ın ilk döneminde kovulmasıErsun Yanal'la güzel bir hava yakalamışsın ve saçma sapan sebeplerden kovuyorsun. Ersu hocayla devam edip 4.yıldızı takan ilk takım olsan o psikolojik üstünlükte Galatasaray'ı da zora sokabilirdin
Son kırılma noktası da Aziz Yıldırım'ın gözünü karartıp 2015'te transfer döneminde 50 milyon euro harcamasıO dönemi çok net hatırlıyorum hiç kimse Gs'nin 4.yıldızını konuşmuyor Fener'in transferlerini konuşuyordu. Ama biz naptık o sezonu Pereira gibi bir hocaya emanet ettik ve çöküş başladı.
Bu kadar kırılma noktalarında hata yaparsan 10 sene 15 sene şampiyon olamazsan nerde yanlış yaptık diyemezsin. Listeyi uzatsam uzatırım ama cidden canım sıkılıyor düşündükçe.
Rakibin Galatasaray da tüm kırılma noktalarında hep doğru karar verince böyle bir tablo ortaya çıkıyor mlsf.
Zico'nun gidişi var tabiiZico’nun gidişi de var...
Zico'nun gidişi var tabii
2017-2018'de göze çok hoş gelen bir futbol oynanmasa da ligi 2.bitiren bir takım var. O kadroya nokta atışı 3-4 transfer yapsan Cocu macerasına girmesen 18-19 sezonu da çok farklı olabilirdiAli Koç sağolsun kadroyla öyle bir oynadı ki küme düşecektik
Fenerbahçe önce şu saçma başkancılık huyundan vazgeçecek. Sıradan bir başkan olsun iyi bir hoca olsun çok daha iyi. Başkan ne kadar büyük bir isim olursa egosu o kadar zarar veriyor bu takıma.Ya ben Ali Koç’u ve ne yapmak istediğini cidden anlamıyorum, bunun bir benzerini en son Dursun Özbek döneminde görmüştüm.Transfer yapıyor ama hiçbiri büyük takım futbolcusu değil, teknik direktör desen sürekli değişiyor.
Şu an Fenerbahçe çok benzer bir durumda, ya transfer dedikodularına bakıyorum... Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in geleceği söyleniyor, yani ne bileyim bu kadar mı vizyon olarak küçüldü Fenerbahçe? Başkan değişmediği sürece bir kulüpte teknik direktörlüğe kim gelirse gelsin değişen pek bir şey olmuyor bence.
Ben bu kadar kırılma noktası özürlü bir takım görmedim
İlk kırılma noktası Denizli maçıyla oldu. Daum 81 puan almış 90 gol attırmıştı o sezon ne diye kovuyorsun adamı. O gün biz hocamızın arkasındayız bir talihsiz maçla yapılanmayı bozmayacağız desen belki şu anda Türkiye liglerinde en çok şampiyonluk gören isimdi Daum
İkinci kırılma noktası Ersun Yanal'ın ilk döneminde kovulmasıErsun Yanal'la güzel bir hava yakalamışsın ve saçma sapan sebeplerden kovuyorsun. Ersu hocayla devam edip 4.yıldızı takan ilk takım olsan o psikolojik üstünlükte Galatasaray'ı da zora sokabilirdin
Son kırılma noktası da Aziz Yıldırım'ın gözünü karartıp 2015'te transfer döneminde 50 milyon euro harcamasıO dönemi çok net hatırlıyorum hiç kimse Gs'nin 4.yıldızını konuşmuyor Fener'in transferlerini konuşuyordu. Ama biz naptık o sezonu Pereira gibi bir hocaya emanet ettik ve çöküş başladı.
Bu kadar kırılma noktalarında hata yaparsan 10 sene 15 sene şampiyon olamazsan nerde yanlış yaptık diyemezsin. Listeyi uzatsam uzatırım ama cidden canım sıkılıyor düşündükçe.
Rakibin Galatasaray da tüm kırılma noktalarında hep doğru karar verince böyle bir tablo ortaya çıkıyor mlsf.
Dursun'un ilk dönemi tamam da, son döneminde yaptığı transferlerin ekmeğini yedik ve halen yiyoruz iyi kötü şimdiYa ben Ali Koç’u ve ne yapmak istediğini cidden anlamıyorum, bunun bir benzerini en son Dursun Özbek döneminde görmüştüm.Transfer yapıyor ama hiçbiri büyük takım futbolcusu değil, teknik direktör desen sürekli değişiyor.
Şu an Fenerbahçe çok benzer bir durumda, ya transfer dedikodularına bakıyorum... Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in geleceği söyleniyor, yani ne bileyim bu kadar mı vizyon olarak küçüldü Fenerbahçe? Başkan değişmediği sürece bir kulüpte teknik direktörlüğe kim gelirse gelsin değişen pek bir şey olmuyor bence.
DerizDursun'un ilk dönemi tamam da, son döneminde yaptığı transferlerin ekmeğini yedik ve halen yiyoruz iyi kötü şimdiMariano, Gomis, Feghouli, Belhanda, Linnes, Garry...
Kulübü batırdı FFP olarak ama hiç değilse şampiyonluk kadrosu kurdurdu. Ali Koç onca yardım parası topladı, onca transfer yaptırdı ama durum ortada. En son 7.sırada tutunmaya çalışıyordu takım. Dursun > Ali Koç diyebilir miyiz@DarkLegenD @xdragxx
Yok maalesef. İşte bu nedenle takımdan komple ümidi kesmek en iyisi. Önümüzdeki üç yılda şampiyonluk falan alabileceğimize inanmıyorum.1-2 sene bekleyecek sabrımız var mı ama?
İyi kötü şubata kadar gelmiştikYok maalesef. İşte bu nedenle takımdan komple ümidi kesmek en iyisi. Önümüzdeki üç yılda şampiyonluk falan alabileceğimize inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?