Huzurun kaçsınKız bırakın bunları daha değerli şeyleri konuşalım misal
@Dosi @vadikızı @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @MasacRE (bayılır buna) @Maskeli Fedai @alperuz @Silinmiş Üye @Harunnn60
Huzurun kaçsınKız bırakın bunları daha değerli şeyleri konuşalım misal
@Dosi @vadikızı @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @MasacRE (bayılır buna) @Maskeli Fedai @alperuz @Silinmiş Üye @Harunnn60
@serhatt nasıl bamyakolikse bnm de ilgilendiğim yer belli yüzünden bananeHuzurun kaçsın
Ekli dosyayı görüntüle 77991
Seni hiç öyle düşünmemiştim😱@serhatt nasıl bamyakolikse bnm de ilgilendiğim yer belli yüzünden banane
Beni nasıl düşündüğünü sormuyorum bile pissssssssssssssssss. SsSeni hiç öyle düşünmemiştim😱
Bazı şeyler sorulmaz, duyulmak istenirBeni nasıl düşündüğünü sormuyorum bile pissssssssssssssssss. Ss
Beyniyle ön plana çıkamayanlarda bugünKız bırakın bunları daha değerli şeyleri konuşalım misal
Milleti kıskanmayı bırak.Beyniyle ön plana çıkamayanlarda bugün
Sen istediğine ilgi duy, ama hiç kimse sana ilgi duymayacak bu da bir gerçek@serhatt nasıl bamyakolikse bnm de ilgilendiğim yer belli yüzünden banane
Popoyu mu kıskanacağım düdük Sen banlanmışsın öyle mi ben diyorum bu nerelerdeMilleti kıskanmayı bırak.
Üzerimde büyük oyunlar oynandı... Hesap sormak için geri geldim.Popoyu mu kıskanacağım düdük Sen banlanmışsın öyle mi ben diyorum bu nerelerde
Yıldızı harf yerine koymuş anla İşte5 yıldız ne ki @mrt-06
Biliyorum yahu Orada bir espri söz konusuYıldızı harf yerine koymuş anla İşte
Senin gibi efendi birini nasıl banlarlar aklım almıyorÜzerimde büyük oyunlar oynandı... Hesap sormak için geri geldim.