Huzurun kaçsınKız bırakın bunları daha değerli şeyleri konuşalım misal
@Dosi @vadikızı @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @MasacRE (bayılır buna) @Maskeli Fedai @alperuz @Silinmiş Üye @Harunnn60
Huzurun kaçsınKız bırakın bunları daha değerli şeyleri konuşalım misal
@Dosi @vadikızı @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @MasacRE (bayılır buna) @Maskeli Fedai @alperuz @Silinmiş Üye @Harunnn60
Seni hiç öyle düşünmemiştim😱
Beni nasıl düşündüğünü sormuyorum bile pissssssssssssssssss. SsSeni hiç öyle düşünmemiştim😱![]()
Bazı şeyler sorulmaz, duyulmak istenirBeni nasıl düşündüğünü sormuyorum bile pissssssssssssssssss. Ss
Beyniyle ön plana çıkamayanlarda bugünKız bırakın bunları daha değerli şeyleri konuşalım misal
Milleti kıskanmayı bırak.Beyniyle ön plana çıkamayanlarda bugün![]()
Sen istediğine ilgi duy, ama hiç kimse sana ilgi duymayacak bu da bir gerçek@serhatt nasıl bamyakolikse bnm de ilgilendiğim yer belli yüzünden banane![]()
Popoyu mu kıskanacağım düdükMilleti kıskanmayı bırak.![]()
Üzerimde büyük oyunlar oynandı... Hesap sormak için geri geldim.Popoyu mu kıskanacağım düdükSen banlanmışsın öyle mi ben diyorum bu nerelerde
![]()
Yıldızı harf yerine koymuş anla İşte5 yıldız ne ki@mrt-06
Biliyorum yahuYıldızı harf yerine koymuş anla İşte![]()
Senin gibi efendi birini nasıl banlarlar aklım almıyorÜzerimde büyük oyunlar oynandı... Hesap sormak için geri geldim.![]()