Erler Film'den 'Arka Sokaklar' Açıklaması!

Erler Film'in ki şuanda tek taraflı bir istek bakalım alıcı çıkacak mı o da var.

9 sene boyunca Kanal D ekmeğini yemiş, gece gündüz suyunu çıkarana kadar yayınlamış. Hangi büyük kanal rakip kanalın eskisine sahip çıkacak tartışılır. :)

Tabi her zaman bir akılsız çıkar. Başka bir sektörden örnek vereyim. Bizim Fiko'nun Fenerbahçe eskisi Sezer Öztürk ve Uğur Boral'ı alması gibi. :)

40 defa alma dedik bu adamların kendisine hayrı yok, bize ne faydası dokunacak. :)
Atv alır bence, yazdım buraya. :D

Senin bırakman lazım asıl. :)
Taktın illa almaz, etmez diye. :D
Bir büyük kanal alıp yayınlarsa aklı yokmuş derim, reyting denek sistemi yavaş yavaş düzeltiliyor seneye bu reytingleri de göremez. 9 yıl yayınlanması büyük başarıdır. Sağlıklı bir ölçüm yapılsa bu kadar devam eder miydi şüphelerim var. :) Sen kaç sezonunu izledin mesela. :)

Bir büyük kanal alıp yayınlarsa aklı yokmuş derim, reyting denek sistemi yavaş yavaş düzeltiliyor seneye bu reytingleri de göremez. 9 yıl yayınlanması büyük başarıdır. Sağlıklı bir ölçüm yapılsa bu kadar devam eder miydi şüphelerim var. :) Sen kaç sezonunu izledin mesela. :)
Bence yayınlanır

Ben ilk sezonları izledim ama daha sonra tekrarlarıyla hemen hemen birçok bölümü izledim. :)

Atv veya Show alabilir bence.