Erler Film'den 'Arka Sokaklar' Açıklaması!

halkın dizisini bitirmek kolay değil :D son peygambercilerin haberleri ile bitmez demiştim @Çiğdem- çekemiyorlar dizileri kendi dizileri hmen çöküyor as 9*.sezonda maşallah :A

halkın dizisini bitirmek kolay değil :D son peygambercilerin haberleri ile bitmez demiştim @Çiğdem- çekemiyorlar dizileri kendi dizileri hmen çöküyor as 9*.sezonda maşallah :A
10.sezon anlaşmalar vardı zaten sadece kanal değiştirme kararı almışlar ama bunu final fıragmanından önce açıklasalardı eğer bu karışıklık olamzdı bence acemilik yaptılar :F:F:F

9 sezon yapımcının nesine yetmiyor ki? Çoğu dizi 9 bölüm bile süremezken Arka Sokaklar 9 yıl boyunca dayandı, yeni kanalında da başarılı olamaz bence.

Kanal D niye böyle bişey yaptı anlamadım 1 sezon daha devam etseydi 9 sezon devam etmiş dizi.

Kanal D'de final işte. :D

@sürgünüm :))
Ben söylediğimin arkasındayım. Bugün Mesut Yar'da yazmış okuyabilirsin.

Kanal D diziyi bütçesinden dolayı bitiriyor. Bunun anlamı ne: yani aldığı reytingler dizinin maliyetini karşılamıyor.

Şimdi tabii Erler Film kafaya takmış illa 10. yılında bitirecek diziyi. O zaman daha ucuz bir paraya başka kanala götürebilir.

Yine söylüyorum kimse zararına yayınlamaz.

Kanal D diziyi bütçesinden dolayı bitiriyor. Bunun anlamı ne: yani aldığı reytingler dizinin maliyetini karşılamıyor.

Şimdi tabii Erler Film kafaya takmış illa 10. yılında bitirecek diziyi. O zaman daha ucuz bir paraya başka kanala götürebilir.

Büyük birader sağolsun deneklerde hile yaptırıp

Bende diyorum işte Erler Film'in 10 yılı aşmayı istediğini. :D

Bende diyorum işte Erler Film'in 10 yılı aşmayı istediğini. :D
Erler Film'in ki şuanda tek taraflı bir istek bakalım alıcı çıkacak mı o da var.

9 sene boyunca Kanal D ekmeğini yemiş, gece gündüz suyunu çıkarana kadar yayınlamış. Hangi büyük kanal rakip kanalın eskisine sahip çıkacak tartışılır. :)

Tabi her zaman bir akılsız çıkar. Başka bir sektörden örnek vereyim. Bizim Fiko'nun Fenerbahçe eskisi Sezer Öztürk ve Uğur Boral'ı alması gibi. :)

40 defa alma dedik bu adamların kendisine hayrı yok, bize ne faydası dokunacak. :)