Erkekler Yaş Aldıkça Neden Kendini Salıyor?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,504
Puanı
1,060
1747223846111.png

Bu soru günümüzdeki en büyük cevaplanması beklenen sorulardan biri. Çünkü sırf bu yüzden boşananların sayısı da az değil. Buna cevap olarak çok şey verilebilir aslında. Kaslı ve bakımlı biriyle olmak herkesin hakkı. Erkeklerin çoğu 30-35 yaşından sonra ya kel ya da göbekli oluyor. Toplumda halen “erkek adam göbekli olur, zayıf olmamalı” gibi absürt şeylere inanan insan sayısı çok. Birçok erkek, belli yaşa geldikten sonra sporu ve beslenmeyi son plana atıyor. Kadınlar ise genellikle daha sosyal baskı altında oldukları için dış görünüşe daha fazla önem vermek zorunda hissedebiliyor. Arkadaşlar istediğiniz gibi biriyle olmak sadece sizin elinizde. Ne istediğinizi baştan söylersiniz, olur biter. Birçok kadın günümüzde artık yanındaki eşinin kendisi gibi bakımlı olmasını istiyor. Bazı insanlar da hayat şartları gereği bazı şeylere vakit bulamıyor. Mesela biri sabah 8 buçukta işe gidip akşam 9'da eve gelirse insanın hali olmayabiliyor. Ama yine de spor yapmasak bile yediklerimize dikkat edebiliriz. Bazıları da ''aslında yaş almakla ilgisi yok kendine verdiğin değer, öz saygı ile alakalı, bakan bakıyor kendine'' der.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Erkekler daha çok. :D

Olabilir.

Yani konuyu sadece erkeklere yönelik acmissin da ondan biraz garipsedim. :D
Sonucta yani Türkiye cok iyi bir örnek bu konuda. Ne kadar cok erkek ve kadin var kendini öyle bir salan. Erkekler göbek büyütüyor, kadinlar kalca. 30-35'den sonra olmasi da bence evlendikten sonra isler karisiyor diye düsünüyorum. Hazir yemekler, hamur isleri vs.

Bir erkek illa kasli olmasi gerekmiyor bence, yani asiri sekilde, normal bir vücut ve saglikli olmasi, kasli olmasindan daha iyidir bence.

Sonucta yani Türkiye cok iyi bir örnek bu konuda. Ne kadar cok erkek ve kadin var kendini öyle bir salan. Erkekler göbek büyütüyor, kadinlar kalca. 30-35'den sonra olmasi da bence evlendikten sonra isler karisiyor diye düsünüyorum. Hazir yemekler, hamur isleri vs.

Bir erkek illa kasli olmasi gerekmiyor bence, yani asiri sekilde, normal bir vücut ve saglikli olmasi, kasli olmasindan daha iyidir bence.
Aynen yediklerine dikkat etmeli her insan. Erkekler daha çok ülkemizde bence. :D Her yer göbekli.

Evlenince birçok insan umursamiyor ama tam tersi olmalı ki kimse gözünü dışarıya dikmesin tabi bu geçerli mazeret değil dikmesin tabi.

Kadınlar doğum yapınca vücut yıpranıyor ister istemez kilo olayı oluyor. Erkekler de kellik yapacak birşey yok ama kilo işi çok çelimsiz erkek de iyi olmaz. İdeal kilo hem erkek hem kadın için iyidir her zaman :)

Bence daha çok evlenen kadınlar salıyor. :A Kendime gelince daha gencim bilemem ama şu an son bir senede spora yönelmiş durumdayım. Belli bir yaştan sonra işten güçten ve diğer bir çok masraftan bence erkekler kendi fit olma durumunu 3 4. plana atıyor

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi