onun gibi abi olmaz olsunkendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱
onun gibi abi olmaz olsunkendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱
senin abin değil zaten kocanonun gibi abi olmaz olsun
o benim hiçbişeyim olamaz diziden de ayrıldımsenin abin değil zaten kocan
çok geç düğün sahnesi + gerdeği çektiko benim hiçbişeyim olamaz diziden de ayrıldım
uydurma be daha fragman bile yok ortadaçok geç düğün sahnesi + gerdeği çektik
kendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱
Başka fotolarını attıysan kabartmişindir
Kıvanca benzeyen adamımız değilmi bu @Bully ve @MasacRE de çok bahsedip kıskandıklarını söylüyorlardı adamı banahayatta olmaz 😱 neyse @Çiğdem bacını rahatsız etme futbol aşkı kabarmış bugün@xBUGRAx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69783
hadi ben uyumaya gidiyorum o zamanMahsun favorimizdi bizim
Daha geceyi bırak akşam bile olmadı ayoll 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @keremhadi ben uyumaya gidiyorum o zamansiz kuduruklarla takılıp terbiyemi bozamamEkli dosyayı görüntüle 69792
ne kadar ciciyimDaha geceyi bırak akşam bile olmadı ayoll 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @kerem
Daha @Harunnn60 bile yeni geliyor ne uyuması Harunu geçtinne kadar ciciyimuyumadan üzerinize ecünnü komutanlarını salayım da öyle gideyim @serhatt la tadınız kaçsınEkli dosyayı görüntüle 69793
Oha bu saatte uyunulur mu.
hayatım harunun işi uzun tabi desterenin akşam yemeğini yedirmeye 19:00 da başlıyor 22:30 da anca bitiyor senin camış doymuyor ki kapatıldığı yerde bile dünyayı yiyorOha bu saatte uyunulur mu.
kendi adına konuşMahsun favorimizdi bizim
Kim bilir uyku diye ne cehenneme gidiyorDaha geceyi bırak akşam bile olmadı ayoll 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @kerem
Bunlara ecünnü demek iltifat olurne kadar ciciyimuyumadan üzerinize ecünnü komutanlarını salayım da öyle gideyim @serhatt la tadınız kaçsınEkli dosyayı görüntüle 69793
Olabilir yoksa ciddi ciddi şuan zıbarıyoryu gerçekten @xemrexxxKim bilir uyku diye ne cehenneme gidiyor
tabiki hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?