onun gibi abi olmaz olsunkendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱
onun gibi abi olmaz olsunkendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱
senin abin değil zaten kocanonun gibi abi olmaz olsun![]()
o benim hiçbişeyim olamaz diziden de ayrıldımsenin abin değil zaten kocan![]()
çok geç düğün sahnesi + gerdeği çektiko benim hiçbişeyim olamaz diziden de ayrıldım![]()
uydurma be daha fragman bile yok ortadaçok geç düğün sahnesi + gerdeği çektik![]()
kendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱
Başka fotolarını attıysan kabartmişindir![]()
Kıvanca benzeyen adamımız değilmi bu @Bully ve @MasacRE de çok bahsedip kıskandıklarını söylüyorlardı adamı banahayatta olmaz 😱 neyse @Çiğdem bacını rahatsız etme futbol aşkı kabarmış bugün![]()
@xBUGRAx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69783
hadi ben uyumaya gidiyorum o zamanMahsun favorimizdi bizim![]()
![]()
![]()
Daha geceyi bırak akşam bile olmadı ayoll 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @keremhadi ben uyumaya gidiyorum o zamansiz kuduruklarla takılıp terbiyemi bozamam
Ekli dosyayı görüntüle 69792
ne kadar ciciyimDaha geceyi bırak akşam bile olmadı ayoll 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @kerem
![]()
Daha @Harunnn60 bile yeni geliyor ne uyuması Harunu geçtinne kadar ciciyimuyumadan üzerinize ecünnü komutanlarını salayım da öyle gideyim @serhatt la tadınız kaçsın
Ekli dosyayı görüntüle 69793
Oha bu saatte uyunulur mu.
hayatım harunun işi uzun tabi desterenin akşam yemeğini yedirmeye 19:00 da başlıyor 22:30 da anca bitiyor senin camış doymuyor ki kapatıldığı yerde bile dünyayı yiyorOha bu saatte uyunulur mu.![]()
kendi adına konuşMahsun favorimizdi bizim![]()
![]()
![]()
Kim bilir uyku diye ne cehenneme gidiyorDaha geceyi bırak akşam bile olmadı ayoll 😱 😱 😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @kerem
![]()
Bunlara ecünnü demek iltifat olurne kadar ciciyimuyumadan üzerinize ecünnü komutanlarını salayım da öyle gideyim @serhatt la tadınız kaçsın
Ekli dosyayı görüntüle 69793
Olabilir yoksa ciddi ciddi şuan zıbarıyoryu gerçekten @xemrexxxKim bilir uyku diye ne cehenneme gidiyor![]()
tabiki hayır