Yani adam 0'dan kendi başrol olacağı yeni bir diziyle gelir. Kenan'ın tarzı değil sonradan bir diziye girmek.Aaa zaten öyle2 sezon yayınlanmıs diziyle derken ne demek istedin anlamadım ayoll
![]()
![]()
![]()
Aaa yok Çukura gelecek demedimYani adam 0'dan kendi başrol olacağı yeni bir diziyle gelir. Kenan'ın tarzı değil sonradan bir diziye girmek.Çukur sonuçta uzun süredir yayında olan bir iş.
![]()
Heeee tamam ben de diyorum ne diyor bu. Şimdi oturdu muhabbet.Aaa yok Çukura gelecek demedimYeni dizisi Pazartesi olacakya otomatik olarak bizi kurtarır demek istedim
![]()
![]()
Oda tuhaf dizilerle anılmaya devam ediyor özüne dönmeli![]()
Fatihten ders çıkarması lazım ama bir Mevlana olacak deniliyorHeeee tamam ben de diyorum ne diyor bu. Şimdi oturdu muhabbet.İkinci paragraf katılıyorum sağlam bir diziyle dönmeli bu sefer.
![]()
Sena Dönerse Çukur ''Hortlağın Yolu''Olarak Devam Eder Büyük İhtimalleSena da dönsün.![]()
saçmalıyosunSen de seviyorsun itiraf et sevişirken yıldız in kulodunu yirttigi bölümden bu yana mahsun fan club baskanisin@Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock
Bakalım nasıl geri dönecek merak ediyorum ben de.Fatihten ders çıkarması lazım ama bir Mevlana olacak deniliyorEn son trt de bir tuhaf diziyle anılıyordu
![]()
Atv de bir mafya dizisi yapacak başka türlü son karizmazının çizilmesini telafi edemez![]()
![]()
![]()
Başka fotolarını attıysan kabartmişindirhayatta olmaz 😱 neyse @Çiğdem bacını rahatsız etme futbol aşkı kabarmış bugün![]()
@xBUGRAx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69783
biraz kilo alsa daha iyi olurhayatta olmaz 😱 neyse @Çiğdem bacını rahatsız etme futbol aşkı kabarmış bugün![]()
@xBUGRAx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69783
Başka fotolarını attıysan kabartmişindir![]()
kendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱biraz kilo alsa daha iyi olur![]()