Yani adam 0'dan kendi başrol olacağı yeni bir diziyle gelir. Kenan'ın tarzı değil sonradan bir diziye girmek.Aaa zaten öyle2 sezon yayınlanmıs diziyle derken ne demek istedin anlamadım ayoll
Aaa yok Çukura gelecek demedimYani adam 0'dan kendi başrol olacağı yeni bir diziyle gelir. Kenan'ın tarzı değil sonradan bir diziye girmek.Çukur sonuçta uzun süredir yayında olan bir iş.
Heeee tamam ben de diyorum ne diyor bu. Şimdi oturdu muhabbet.Aaa yok Çukura gelecek demedimYeni dizisi Pazartesi olacakya otomatik olarak bizi kurtarır demek istedim
Oda tuhaf dizilerle anılmaya devam ediyor özüne dönmeli
Fatihten ders çıkarması lazım ama bir Mevlana olacak deniliyorHeeee tamam ben de diyorum ne diyor bu. Şimdi oturdu muhabbet.İkinci paragraf katılıyorum sağlam bir diziyle dönmeli bu sefer.
Sena Dönerse Çukur ''Hortlağın Yolu''Olarak Devam Eder Büyük İhtimalleSena da dönsün.
saçmalıyosunSen de seviyorsun itiraf et sevişirken yıldız in kulodunu yirttigi bölümden bu yana mahsun fan club baskanisin@Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock
Bakalım nasıl geri dönecek merak ediyorum ben de.Fatihten ders çıkarması lazım ama bir Mevlana olacak deniliyorEn son trt de bir tuhaf diziyle anılıyordu
Atv de bir mafya dizisi yapacak başka türlü son karizmazının çizilmesini telafi edemez
Başka fotolarını attıysan kabartmişindirhayatta olmaz 😱 neyse @Çiğdem bacını rahatsız etme futbol aşkı kabarmış bugün@xBUGRAx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69783
biraz kilo alsa daha iyi olurhayatta olmaz 😱 neyse @Çiğdem bacını rahatsız etme futbol aşkı kabarmış bugün@xBUGRAx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 69783
Başka fotolarını attıysan kabartmişindir
kendi abisi bile @Çiğdem i sapık ilan etti 😱biraz kilo alsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?