RüzgarGülü
Favori Üye
Hiç beşiktaşlı felan olmayı düşündün mü? Seninle fifa oynarken takımın beşiktaştı neden?Bir de duygularımla oynanmasından nefret ederim.
Hiç beşiktaşlı felan olmayı düşündün mü? Seninle fifa oynarken takımın beşiktaştı neden?Bir de duygularımla oynanmasından nefret ederim.
fazla kafa adamsın...Merhaba ben Gül 22 yaşında bekarım
Rüzgar da abim olur manyağğın tekidir![]()
Artık gerçek ismini ve yaşını yazmanı istiyoruzMerhaba ben Gül 22 yaşında bekarım
Rüzgar da abim olur manyağğın tekidir![]()
tek engelin vucudunda.Engelli birini ciddiye almayabilir.![]()
Erinç abi ile tanışığım derken ben foruma üye olunca tanıştıkDoğrudur
Şunu sorayım ben de bu gruptan Erinç abi hariç onla tanışıyorsun zaten kimle tanışık olmak ve kalmak isterdin?
Şam demişken bir ara bu şam hakkında konuşalım manyak anım var kafayı yersinGözlerdeki engeli kaldıramıyoruz pirim, gönlü görmeyene şamı mekke etsen ne fayda?
Hadi Mustafa kankam söyle artık ismini ve 29-30 yaş civarında olduğunuArtık gerçek ismini ve yaşını yazmanı istiyoruz![]()
Aslında Güllü diye seslenirler bana. DM den resimlerimi atabilirim video da var ama onlar daha samimi olursakEvlilik programına döndü iyice burası.![]()
@Mr.At asıl sen nereden çıktın bu tonakların ile...Erinç abi ile tanışığım derken ben foruma üye olunca tanıştıkÇok esprili bir insan
Ayrıca cips etkinliğinde bana fırsat vererek forumda daha hızlı tanınmamı sağladığı için Erinç abi her zaman çok değerli olacak benim için.
Onun dışında @RüzgarGülü ile kanka olmak eğlenceli olurdu diye düşünüyorum![]()
Gülcüm Bi ara tapınakta tandır yapalım demiştin herkes sana gülmüştü hatırlıyor musunŞam demişken bir ara bu şam hakkında konuşalım manyak anım var kafayı yersin![]()
Ah be burada @Mr.At demen gerekiyordu beklentisini kırdın neyse teşekkülerErinç abi ile tanışığım derken ben foruma üye olunca tanıştıkÇok esprili bir insan
Ayrıca cips etkinliğinde bana fırsat vererek forumda daha hızlı tanınmamı sağladığı için Erinç abi her zaman çok değerli olacak benim için.
Onun dışında @RüzgarGülü ile kanka olmak eğlenceli olurdu diye düşünüyorum![]()
Abi bu dediklerini bana mu dedin royale mi dedin kafam karıştı ne koydunuz benim vişne suyuma?@Mr.At asıl sen nereden çıktın bu tonakların ile...
aslında gizli bir dünyan var haaa..
ama insna kaybolur gibime geliyor
Neyse o zaman ilk burda söyleyeyim. Gerçek adım Bahtiyar. 33 yaşındayım Adanada yaşıyorum. şu an şort ile oturuyorum çünkü hava çok sıcak.Artık gerçek ismini ve yaşını yazmanı istiyoruz![]()
sana dedim...Abi bu dediklerini bana mu dedin royale mi dedin kafam karıştı ne koydunuz benim vişne suyuma?![]()
Ahanda yukarda yazdım gerçeğiHadi Mustafa kankam söyle artık ismini ve 29-30 yaş civarında olduğunu@RüzgarGülü
Bahtiyar Ölmez sen misin?Neyse o zaman ilk burda söyleyeyim. Gerçek adım Bahtiyar. 33 yaşındayım Adanada yaşıyorum. şu an şort ile oturuyorum çünkü hava çok sıcak.
Hay repliğine yahuGülcüm Bi ara tapınakta tandır yapalım demiştin herkes sana gülmüştü hatırlıyor musun![]()
hayır o ben değilim. Bahtiyar Güllü benim.Bahtiyar Ölmez sen misin?![]()
Benim kafamın içinde kimse yaşamak istemez, zaten yanımda da yaşatamıyorum kimseyi...sana dedim...
royal bence aslında sert bir kız. sanırım samimiyet kurmak lazım
ve halen forumda çekiçle kafasını parçalamak istedikleri olduğuna inanıyprum