Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

@xdragxx egon yüksek midir...egon var mı..egolu tipler için ne düşünürsün..ego olmalı mı?

@12.Adam donuna kadar ıslandın mı hiç...

@Mr.At en çok neyden korkarsın.. korkunu bastırır mısın.. korkuyorsan söyler misin ?

@RüzgarGülü kıçına don alcak parası olmadığı halde herşeyin en pahalısını,markalısını neden alır bizim insanlar? yoksa sende mi öylesin...

@Royal_Highness erkeğin bakımlısı mı yoksa kılıda olsun,tüyüde olsun..benim olsun mu dersin ?

@Yakamoz-Asi çıplak koşarken ki görüntülerin 10 dk 1 milyon oldu...

Tacizci damgası yemek bu hayatta en çok korktuğum şey..

Fazla mütevazılığın sonu vasatlardan laf işitmektir.
Her insanın egosu olmalı ve bende de ego var. Ama egoyu da kullanman gereken insanlar var herkese karşı kullanılmaz.

Yağmur da mı ?
Altıma işedim her çocuk gibi.

Reactions: Yakamoz-Asi
Gösteriş için. Şimdi ortama gittin telefonu cüzdanı ve arabanın anahtarını masaya koymazsan ortam kuramazsın. Yan masadakine boş boş bakmanın anlamı yok cüzdanın kalın olacak o yüzden göstermek önemli

Ben yerine göre gösteriş yaparım tabiki ama don da alıyoruz

@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?

@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?

@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?

@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?

@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?

@Royal_Highness erkeğin bakımlısı mı yoksa kılıda olsun,tüyüde olsun..benim olsun mu dersin ?
Orman gibi kılları varsa biraz kısaltmalı ama bir erkek full kılsız da olmamalı gibi geliyor bana
Yine de her bireyin kendi tercihi

alın bu kızı buradan. yolacam şimdi
Yemin ediyorum sesli güldüm şu mesajı okuyunca

Yarınki gazete manşeti: "Konuk, program moderatörünü delirtti, program erken bitirildi."

1 kişi var onun ismi de bende kalsın şu anda yok arkasından konuşmayalım konuşmaya da değmez zaten. Onun dışında aramın açık olduğu kişiler var ama kimseye de öyle kinim, nefretim yok o 1 kişi hariç konuşsalar konuşurum ama ben adım atmam.

Kankam dediysem gey çıkmaz. Hadi diyelim çıktı sonrası hemen irtibatı keserim mesafe koyarım. Arkadaş olur muyum olurum ama çok etrafında olmam çünkü bir erkeğin beni arzulamasından keyif almam

Reactions: Yakamoz-Asi