Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

Geçen gün dm de masaj anımı anlatırken @Royal_Highness de olduğunu gördüğümde utandım biraz ama çok utanma olmadığı için utanmam geçti iyiye çekti Royal sonra kurtuldum

3 gün önce akşam sigara almaya giderken ıslık çaldım kızın arkasından sonra başka yöne baktım ama onun arkasına baktığını gördüm utanmadım ama yine de utanılacak birşey

@xdragxx açık alanda öpüştün mü..öpüşür müsün... öpüşenleri yadırgar mısın?

@Royal_Highness aldattın mı hiç?

@Mr.At lanet olsun sana deyip kapıyı çarpıp,arkasından tüm ölmüşlerine kadar sövüp.. sonra kankam dediğin birileri varmış ... olur muydu?

@RüzgarGülü hayat ağır mı? yoksa ağır mı yapıyorlar...yoksa sen mi ağırsın..

@12.Adam aladdin eve geldi.. 3 dilek dedi..say bakalım.

@Royal_Highness aslında kafasına çekiçle vurup,patlatsam yeri var dediğin ama karşısında gülücükler saçtığın birileri varmış sanırım
Bu uydurma bilgi sana nereden geldi? Gaipten mi?
Kesinlikle böyle bir şey yok, programı takip eden seyircilerimizden bu tarz söylentilere itibar etmemelerini rica ediyorum

Ha bir de başka bir ricam daha var, sorularını biraz daha yavaş sor ki herkes cevaplayabilsin, seyirciler de takip ederken zorlanmasın
@The_Erinch

Sonuç ?
Totona tekmeyi vurdu mu?
Olur öyle şeyler erkekliğin şanındandır

------

Açık alandan açık alana değişir
Ulan tüm sert sorular niye bana geliyor

Açık alan var dediğim gibi olmaz açık alan var dediğim gibi olur. Yaptık yapana da bir şey demem ama ortam önemli

Sağlık , geçmişi geri getir , son dileğimde Fb şampiyonluğu

Reactions: The_Erinch
Terlik yedim mi hatırlamıyorum, ama hortumla dövülmüştüm.

altına çekmişin gucci takım elbisee..

bak @Mr.At ve @RüzgarGülü çizgili pijama ile gelmişler

Geçen gün dm de masaj anımı anlatırken @Royal_Highness de olduğunu gördüğümde utandım biraz ama çok utanma olmadığı için utanmam geçti iyiye çekti Royal sonra kurtuldum
Şu an tüm forum okumuş oldu masaj anını
anlattığını
Buna ne diyeceksin?
@RüzgarGülü

Hayatı hep ti ye alıyordum sonra birisiyle tanıştım o beni frenlemişti. uzun zaman gitti sonra o da gitti melek oldu sonra ti ye almayı bıraktım bende uçuşa geçtim şu an vız gelir tırıs gider

Yaşadığım hayat trajikomik. İlacım parol ve cin tonik. Sonucu alkolik anlayacağın. Anlatcak hikaye çok ama zamanın yok

Reactions: Yakamoz-Asi
Kankam değilde müdürüm var
yeter de artar

@RüzgarGülü bir kız için buda yapılır mı ? ne yaptın yada ne yapardın ?

@Royal_Highness yalan söyler misin... yalana karşı mısın?

@xdragxx oyuncak ayın var mı,oldu mu... (bak bu sefer çok minnoş sordum)

@Mr.At kalabalık bir ortamda... ilk dansı sen eder miydin...daha ettin mi...

@12.Adam kızların yanında küfür eder misin ?