Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

@xdragxx aynı anda iki kızı idare ettiğin doğru mu? idare ediyorsan nasıl yapıyorsun? tüyo alalım ?

@Mr.At terlik yedin mi küçükken ? yoksa el üstünde mi büyüdün ?

@RüzgarGülü en zon ne zaman utandın..yada utanılacak birşey yaptın ? ne yaptın?

@Royal_Highness hayali arkadaşın oldu mu..yada var mı... sohbet eder misin onunla

@12.Adam en büyük keşken nedir?

@Yakamoz-Asi gene seni anıyorum..Allahın cezası...Alplerde çıplak koşarken ki videonu reklamlardan hemen sonra yayınlıyorum
Geçen gün dm de masaj anımı anlatırken @Royal_Highness de olduğunu gördüğümde utandım biraz ama çok utanma olmadığı için utanmam geçti iyiye çekti Royal sonra kurtuldum :D :D

3 gün önce akşam sigara almaya giderken ıslık çaldım kızın arkasından sonra başka yöne baktım ama onun arkasına baktığını gördüm utanmadım ama yine de utanılacak birşey :D :D

@xdragxx açık alanda öpüştün mü..öpüşür müsün... öpüşenleri yadırgar mısın?

@Royal_Highness aldattın mı hiç?

@Mr.At lanet olsun sana deyip kapıyı çarpıp,arkasından tüm ölmüşlerine kadar sövüp.. sonra kankam dediğin birileri varmış ... olur muydu?

@RüzgarGülü hayat ağır mı? yoksa ağır mı yapıyorlar...yoksa sen mi ağırsın..

@12.Adam aladdin eve geldi.. 3 dilek dedi..say bakalım.

@Royal_Highness aslında kafasına çekiçle vurup,patlatsam yeri var dediğin ama karşısında gülücükler saçtığın birileri varmış sanırım
Bu uydurma bilgi sana nereden geldi? Gaipten mi? :A Kesinlikle böyle bir şey yok, programı takip eden seyircilerimizden bu tarz söylentilere itibar etmemelerini rica ediyorum :A

Ha bir de başka bir ricam daha var, sorularını biraz daha yavaş sor ki herkes cevaplayabilsin, seyirciler de takip ederken zorlanmasın :bhr: @The_Erinch

Sonuç ? :A Totona tekmeyi vurdu mu?
Olur öyle şeyler erkekliğin şanındandır :A
------

@Mr.At lanet olsun sana deyip kapıyı çarpıp,arkasından tüm ölmüşlerine kadar sövüp.. sonra kankam dediğin birileri varmış ... olur muydu?

Açık alandan açık alana değişir :A Ulan tüm sert sorular niye bana geliyor :A
Açık alan var dediğim gibi olmaz açık alan var dediğim gibi olur. Yaptık yapana da bir şey demem ama ortam önemli :A

Sağlık , geçmişi geri getir , son dileğimde Fb şampiyonluğu :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
@xdragxx aynı anda iki kızı idare ettiğin doğru mu? idare ediyorsan nasıl yapıyorsun? tüyo alalım ?

@Mr.At terlik yedin mi küçükken ? yoksa el üstünde mi büyüdün ?

@RüzgarGülü en zon ne zaman utandın..yada utanılacak birşey yaptın ? ne yaptın?

@Royal_Highness hayali arkadaşın oldu mu..yada var mı... sohbet eder misin onunla

@12.Adam en büyük keşken nedir?

@Yakamoz-Asi gene seni anıyorum..Allahın cezası...Alplerde çıplak koşarken ki videonu reklamlardan hemen sonra yayınlıyorum
Terlik yedim mi hatırlamıyorum, ama hortumla dövülmüştüm.

Olur öyle şeyler erkekliğin şanındandır :A
------

Açık alandan açık alana değişir :A Ulan tüm sert sorular niye bana geliyor :A
Açık alan var dediğim gibi olmaz açık alan var dediğim gibi olur. Yaptık yapana da bir şey demem ama ortam önemli :A
altına çekmişin gucci takım elbisee..

bak @Mr.At ve @RüzgarGülü çizgili pijama ile gelmişler :F:F

Geçen gün dm de masaj anımı anlatırken @Royal_Highness de olduğunu gördüğümde utandım biraz ama çok utanma olmadığı için utanmam geçti iyiye çekti Royal sonra kurtuldum :D :D
Şu an tüm forum okumuş oldu masaj anını
anlattığını :F:F Buna ne diyeceksin? :A @RüzgarGülü

Hayatı hep ti ye alıyordum sonra birisiyle tanıştım o beni frenlemişti. uzun zaman gitti sonra o da gitti melek oldu sonra ti ye almayı bıraktım bende uçuşa geçtim şu an vız gelir tırıs gider :)

Yaşadığım hayat trajikomik. İlacım parol ve cin tonik. Sonucu alkolik anlayacağın. Anlatcak hikaye çok ama zamanın yok :)

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi

Kankam değilde müdürüm var :F yeter de artar :A

@RüzgarGülü bir kız için buda yapılır mı ? ne yaptın yada ne yapardın ?

@Royal_Highness yalan söyler misin... yalana karşı mısın?

@xdragxx oyuncak ayın var mı,oldu mu... (bak bu sefer çok minnoş sordum)

@Mr.At kalabalık bir ortamda... ilk dansı sen eder miydin...daha ettin mi...

@12.Adam kızların yanında küfür eder misin ?

Bu alana bir cevap yazın...