Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

@Royal_Highness SafNac den Royale nasıl geçiş yaptın
Hızlı bir geçiş oldu

Şaka bir yana, Masumlar Apartmanı Safiye&Naci hastası olduğum için SafNac nicki ile üye oldum. Ama sonra değiştirmek istedim ve o sıralar The Crown dizisini izliyordum. Orada sürekli Royal Highness diye hitap ediliyordu saraydaki insanlara. Söylenişi hoşuma gittiği için onu seçtim
Türkçesi "Majesteleri" anlamına geliyor

ıyyyy egosu yükselmiş.. majesteleri falan

------

Bende memnun oldum. 40 a ne kaldır şunun şurasında
40 olunca birşey olmuyor..
50 me ne kaldı demeye başlıyorsun

Majestelerine saygılarımızla

Hiç beşiktaşlı felan olmayı düşündün mü? Seninle fifa oynarken takımın beşiktaştı neden?
Katiyyen düşünmedim
Benim ilk FB Li bir hesabım vardı , arkadaşla iddaya girdik. Rövanşlı maç attık kaybettim. Sonra tekrar sıfırdan kadro kurdum kaybetmiş olduğum hesabı alabilmek için onu da kaybettim. Bu Bjk hesabı mahalleden arkadaşım Fifa ya çok düşkündü hatta kendi kendime bir daha fifayı yükleyip oynamayacağım diye söz vermiştim.Yalvardı filan bende kıramadım güncel olan bu hesabı kullanıyorum şimdi o arkadaşın sonunda bir telefonu var. Hesabın adını ve takımı değiştiremediğimden öylece kaldı.

50 de zaten iş biter ya. 50 den sonra eğer yaşarsam balkonda her gün mangal yakıp o attığım vıdeodaki gibi yapacam. Sadece şarkı çalacak tek başıma demlemecem
sende heeee
50 de işi bitirdin

hayat o zaman başlıyor..

kaçıncıyı içtin sen..
stüdyoda içki bırakmadın

@Yakamoz-Asi analım...

Reactions: 12.Adam