Hızlı bir geçiş oldu@Royal_Highness SafNac den Royale nasıl geçiş yaptın
Bende memnun oldum. 40 a ne kaldır şunun şurasındaTanıştığıma bahtiyar oldum benden küçükmüşsün yaw kardeşim
ıyyyy egosu yükselmiş.. majesteleri falanHızlı bir geçiş oldu
Şaka bir yana, Masumlar Apartmanı Safiye&Naci hastası olduğum için SafNac nicki ile üye oldum. Ama sonra değiştirmek istedim ve o sıralar The Crown dizisini izliyordum. Orada sürekli Royal Highness diye hitap ediliyordu saraydaki insanlara. Söylenişi hoşuma gittiği için onu seçtimTürkçesi "Majesteleri" anlamına geliyor
40 olunca birşey olmuyor..Bende memnun oldum. 40 a ne kaldır şunun şurasında
Majestelerine saygılarımızlaHızlı bir geçiş oldu
Şaka bir yana, Masumlar Apartmanı Safiye&Naci hastası olduğum için SafNac nicki ile üye oldum. Ama sonra değiştirmek istedim ve o sıralar The Crown dizisini izliyordum. Orada sürekli Royal Highness diye hitap ediliyordu saraydaki insanlara. Söylenişi hoşuma gittiği için onu seçtimTürkçesi "Majesteleri" anlamına geliyor
50 de zaten iş biter ya. 50 den sonra eğer yaşarsam balkonda her gün mangal yakıp o attığım vıdeodaki gibi yapacam. Sadece şarkı çalacak tek başıma demlemecemıyyyy egosu yükselmiş.. majesteleri falan
------
40 olunca birşey olmuyor..
50 me ne kaldı demeye başlıyorsun
o toynaklarla seni almaz sarayaMajestelerine saygılarımızla
Katiyyen düşünmedimHiç beşiktaşlı felan olmayı düşündün mü? Seninle fifa oynarken takımın beşiktaştı neden?
😱😱😱 Hani İskenderun'da yaşıyordun? 😱😱😱Neyse o zaman ilk burda söyleyeyim. Gerçek adım Bahtiyar. 33 yaşındayım Adanada yaşıyorum. şu an şort ile oturuyorum çünkü hava çok sıcak.
sende heeee50 de zaten iş biter ya. 50 den sonra eğer yaşarsam balkonda her gün mangal yakıp o attığım vıdeodaki gibi yapacam. Sadece şarkı çalacak tek başıma demlemecem
Gidiyim ötede ağlayayım beno toynaklarla seni almaz saraya
Bekliyorum hemenAslında Güllü diye seslenirler bana. DM den resimlerimi atabilirim video da var ama onlar daha samimi olursak: D
Oraya da gittim tabiki yakın zaten Adana'ya😱😱😱 Hani İskenderun'da yaşıyordun? 😱😱😱
tamam gel gel..Gidiyim ötede ağlayayım ben
Atayım bir ara canım sana resim videoBekliyorum hemen
Dur ramazanda ice tea linç ederler yoksasende heeee
50 de işi bitirdin
hayat o zaman başlıyor..
kaçıncıyı içtin sen..
stüdyoda içki bırakmadın
@Yakamoz-Asi analım...
Ben yandım zaten.tamam gel gel..
sanada en iyisinden bir viski açayım
evet ama eskisi gibi değil..
Bu arada emojiye benzeyen bir saçım varMajestelerine saygılarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?