Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

Doğrudur:A
Şunu sorayım ben de bu gruptan Erinç abi hariç onla tanışıyorsun zaten kimle tanışık olmak ve kalmak isterdin?
Erinç abi ile tanışığım derken ben foruma üye olunca tanıştık :) Çok esprili bir insan :) Ayrıca cips etkinliğinde bana fırsat vererek forumda daha hızlı tanınmamı sağladığı için Erinç abi her zaman çok değerli olacak benim için.

Onun dışında @RüzgarGülü ile kanka olmak eğlenceli olurdu diye düşünüyorum :A

Erinç abi ile tanışığım derken ben foruma üye olunca tanıştık :) Çok esprili bir insan :) Ayrıca cips etkinliğinde bana fırsat vererek forumda daha hızlı tanınmamı sağladığı için Erinç abi her zaman çok değerli olacak benim için.

@Mr.At asıl sen nereden çıktın bu tonakların ile...

:F:F:F

aslında gizli bir dünyan var haaa..

ama insna kaybolur gibime geliyor

Ah be burada @Mr.At demen gerekiyordu beklentisini kırdın neyse teşekküler :D :D

@Mr.At asıl sen nereden çıktın bu tonakların ile...

:F:F:F

aslında gizli bir dünyan var haaa..

ama insna kaybolur gibime geliyor
Abi bu dediklerini bana mu dedin royale mi dedin kafam karıştı ne koydunuz benim vişne suyuma? :F

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Abi bu dediklerini bana mu dedin royale mi dedin kafam karıştı ne koydunuz benim vişne suyuma? :F
sana dedim...

royal bence aslında sert bir kız. sanırım samimiyet kurmak lazım

ve halen forumda çekiçle kafasını parçalamak istedikleri olduğuna inanıyprum

sana dedim...

royal bence aslında sert bir kız. sanırım samimiyet kurmak lazım

ve halen forumda çekiçle kafasını parçalamak istedikleri olduğuna inanıyprum
Benim kafamın içinde kimse yaşamak istemez, zaten yanımda da yaşatamıyorum kimseyi...