Konu kendinden uzaklaşsın diye her masada var 🤣🤣Kaosla besleniyoruz.![]()
Kaos bahaneydi aslında, konuyu kendimden uzaklaştırayım da ne olursa olsun.Konu kendinden uzaklaşsın diye her masada var 🤣🤣
Tabi ki her zamanki gibi ben haklıyım bebeğim 😎Öyle gibi öğrenmeye çalışıyorum@Zeyno
Takma dişlerini yenileyecekmiş, malummmm keşkül yiye yiye bir hal oldu 🤣🤣🤣🤣
Bekleriz o zaman, alana kadar peşini bırakmam ama.Takma dişlerini yenileyecekmiş, malummmm keşkül yiye yiye bir hal oldu 🤣🤣🤣🤣
Tabi ki her zamanki gibi ben haklıyım bebeğim 😎
Olm sen asıl @Angelica peşine takıl.. Asıl ibancı orada 😅😎🤫Bekleriz o zaman, alana kadar peşini bırakmam ama.![]()
Yav he hee de geç sen![]()
![]()
Ben onla konuşmuyom kırmızı surat attı yine bana küstüm![]()
Bu Gif'ine kızgın surat attı @The_Erinch abiAy niye attıı ne oldu![]()
Bu Gif'ine kızgın surat attı @The_Erinch abi
Ama niye attı biliyor musun @Zeyno ? Çünkü Power Girl'ü kıskanıyor, ondan![]()
Artık konuyu anlık olarak kaç kişinin takip ettiğini, bunların kaçının üye kaçının ziyaretçi olduğunu göremiyorum 🙈🙈🙈
Bence sen bu görevi devralabilirsin,
ne dersin @Zeyno?![]()
Ayyynen öyleGücümüzü mü kıskanmış
Kaos kaos kaos 🤓Oooo kaos en bi sevdiğimiz
@Angelica @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @Yakamoz-Asi @batuhankaralar
Yine bana mı kitlediniz hesabı. 🚬Keyiflisin kanka, trafik cezasını @RüzgarGülü ne itelemişin 😁😁😁😁
Kaos kaos kaos 🤓Oooo kaos en bi sevdiğimiz
@Angelica @Emre Ozansoy @RüzgarGülü @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @Yakamoz-Asi @batuhankaralar
Yine bana mı kitlediniz hesabı.Keyiflisin kanka, trafik cezasını @RüzgarGülü ne itelemişin 😁😁😁😁
Bu güç karşısında yatağıma gitmeye karar verdim..
Yarın için güçlenmem lazım
![]()
Beyler, üstüme alınmadım bu sulukulelinin laflarını ama size diyor sanırım 🤣🤣🤣Ayyynen öyleOna karşı birlik olmamızı ve Girl Power'ı
![]()
Kendisi bugün erkeklerle bir güç grubu oluşturma girişiminde bulundu ama kimse takmadı@The_Erinch 🤪🤪
Aaa kendi ile karıştırdı yine bak görüyor musun @Angelica sen aldığın zamla takma diş yaptırdın tabii herkesi öyle sanıyorsunTakma dişlerini yenileyecekmiş, malummmm keşkül yiye yiye bir hal oldu 🤣🤣🤣🤣