RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhömHala güzellik diyor
Zombilerin bir ısırığına bakar güzelliğin gitmesi![]()
Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhömHala güzellik diyor
Zombilerin bir ısırığına bakar güzelliğin gitmesi![]()
@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış
@The_Erinch
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At
Porsuk çayında tacın ve kürkünle yüzdüğünü görenler olmuş doğru mu?
Valla çok rahatım ve keyfim yerinde maşallah nazar değmesin 🧿piştt hasibeee naberrr
rahat mısın orada...![]()
![]()
![]()
@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış
@The_Erinch
BU daha ısınma turları dur sen daha![]()
Yine ifşalarım başladı
Çok vardır...Patron ; Bugüne kadar seni en çok etkileyen söz ya da cümle?
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At @Angelica @Royal_Highness
kesimlikle doğru..@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?
BU daha ısınma turları dur sen daha![]()
Gökberkin kartondan maketini yapıp akşamları mantı yağlama yedirip maketle beraber uyuyormuşsunuz doğru mu?![]()
Yine ifşalarım başladı
ben bir tanesini söyleyem istersenIsınma turları mı abu daha neler duycam acaba![]()
He ya, zor çıkarttım mekandan @Angelica'yı@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış
@The_Erinch
Yok Porsuk çayına girip de bilmem kaç elmaslı tacımla kürkümü ıslatamam 😎 Ama Porsuk çayı kenarındaki Adalar'da gezmeye çıkmıştım Pazar günü, onu görmüşlerdirPorsuk çayında tacın ve kürkünle yüzdüğünü görenler olmuş doğru mu?
Kimmiş o?Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhöm![]()
En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?
@RüzgarGülü Bu @Yakamoz-Asi cebinde akrep var..En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi![]()
aha gelmiş 3 çeyrek batu
Yine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanırEn olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi![]()
Sende anma bonkör çıktın kardeşim sabah ayık kafayla banka kartından giden paracıklarını görüp isyan etmeyesin sonra bak Alman usulü ödemeyiz kredi borcunuYine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanır![]()
Ehhh adı çıktı bir keree..Pinti herfffYine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanır![]()
JL'yi tanımamazlıktan gelen @RüzgarGülüEn olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi![]()