Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 4.Bölüm (23 Nisan Özel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?

Patron ; Bugüne kadar seni en çok etkileyen söz ya da cümle?

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At @Angelica @Royal_Highness
Çok vardır...

Ama genelde en çok kullandığım..

Dua Et-Sabret-Şükret
------

@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?
kesimlikle doğru..

bu isviçrelinin ipi ile kuyuya inilmez.
4 saat bılaşık yıkadım :X

@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış :A

@The_Erinch

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At
He ya, zor çıkarttım mekandan @Angelica'yı :A
Barmen de kaş göz yapıyordu 'al götür' diye :F
O akşam @Angelica ;
drunk straw GIF

Porsuk çayında tacın ve kürkünle yüzdüğünü görenler olmuş doğru mu?
Yok Porsuk çayına girip de bilmem kaç elmaslı tacımla kürkümü ıslatamam 😎 Ama Porsuk çayı kenarındaki Adalar'da gezmeye çıkmıştım Pazar günü, onu görmüşlerdir :D
Queen Elizabeth GIF by Madman Films

Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhöm :F
Kimmiş o? :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi :A :A

En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi :A :A

@RüzgarGülü Bu @Yakamoz-Asi cebinde akrep var..
napacaz bunu bilmem..

bende @HollyDemon ☾☆ bacımız bir üflesin bu adamı :A :A :A
------

Galiba sorulardan bunalıp seyircilere sataşmaya başladı biraz terletin :A @Mr.At @Zeyno
aha gelmiş 3 çeyrek batu

Bir kere çok aşık olmuşsun unutamamışsın. Alkolden komalık duruma gelmişsin. Sonra bir anda her şeyi silip gitmişsin. Neyi sevdiğini kimi sevdiğini niçin sevdiğini bilemez olmuşsun. Sen kalbine veda etmişsin.. doğru mu @The_Erinch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...